2888 dolara satılan 1912 yapımı ev
-
çok güzel evdir. fotoğraftaki döküntü görünüme bakıp saçma sapan yorum yapmamak lazım. evin fiyatı 15 bin lira civarında. türkiye'de olsa o fiyata kiralayamazsın bile. içine biraz masraf ederek hayal bile edemeyeceğiniz hale gelebilir.
-
istanbul’un herhangi bir yerinde olsa 2000tl den kiraya itelemeye çalışacak binlerce ev sahibinin olduğunu düşündüğüm ilan.
-
eve bakmak için girdim daha sonra evlere bakayım dedim lan 4 yatak odalı 2 banyolu bahçeli göl manzaralı evler 300.000 dolar lan adamlar için 300 bin birim bizim burda 4 duvar apartman dairesi parasına birkez daha lanet ettim, bugünde böyle mutsuz olduk
-
(bkz: gallagher's home)
-
google maps’te sokaklara bakarken bile iki kere gasp edildim, öylesine bir muhit. yalnız adamların gettosu bile bizim elit semtlerden düzenli.
-
komple yikip uc katli ev dikicen buraya
-
hay evinize başlıycam site bağımlılık yaptı. hayallerde ev seçiyorum iki saattir :(
ben böyle emlak sitesi görmedim arkadaş. kah tennessee 'den çiftlik bakıyorum , kah portland yakınlarından orman evi. biri beni kurtarsın. -
-
yetiş ya joanna yetiş ya chip.
(bkz: fixer upper) -
https://eksiup.com/ea5d2f1cf863
merak edenler olmuş. mahallenin suç haritasi böyle. 100 metre kuzeyde ciğerinizi sökerler valla.
not: orda yazan “reported crimes” rakami sadece 2019 a ait:)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap