• ilgili tweet şu şekildedir.

    --- spoiler ---

    hala maç tweeti atan var.
    sahte hesaplarla tt.
    ülkede herşey her yönden çökmüş
    ne maçı yahu ? hangi maç ?
    neyin maçı ?
    daha iki ay aşı yok!
    hergün yüzlerce insan ölüyor.
    tam kapanma var, iş yok.
    euro olmuş 10, dolar 8.5
    insanlar sürünüyor.
    hala maç.
    hadi ordan ya #coronavirus

    --- spoiler ---
  • adam demiş ki konuşulması gerekenler varken konuşulmaması gerekenler konuşuluyor. ekonomi demiş, destek demiş aşı demiş maç neden var dememiş bunlar varken o anlamsız demiş. adam demiş. adam gibi adam demiş. bunlar her konu değil. hepimizi ilgilendiren konular. marketten çıkınca ulan ne aldık da bu kadar tuttu demiyor muyuz? aşı var mı aşı oşdun mu? iptal edilen kararın iptali çıktı çok iyi yürütülen süreçte. kapanın deyince oluyor mu? bunlar uzmanlık gerektiren konular mı? gökhan yapma böyle imamoğlu mu yavaş mı diye düşünürken bir de özoğuz mu diye düşüneceğiz. bir de şu meşhur z kuşağı hikayesi var. anne babasını mı dinler athena gökhan'ı mı? vur be. sen vur.
  • napalim aq o ses turkiye gibi mukemmel bir programin hakkinda mi yazsin millet? sanki kendisi cok lazim olan seylerle ilgileniyomus gibi millete laga luga yapiyor. millet aç da kac kisiye yardim ettin bugune kadar? ne soruna çözüm oldun?
  • futbol ile beyni uyuşturulan bir topluma bazı hususlarda fikrini beyan etmiştir.
    (bkz: entry girerken hafiften bir üşüme gelmesi)
  • ülkede insanların hangi konuda ne yorum yapacağına karar veren bir herbokoloji mezunumuz varken biz kimiz ki aklımıza gelen konularda yorum yapabiliriz di mi?
  • insanlar hükümetlerinden değil, hükümetler insanlardan korkmalıdır.
    (bkz: v for vendetta)
  • bunu acun abine de söylesene delikanlı.
  • haklı tweet'tir. herkes sizin gibi futbol hakkında konuşsa, hakkınızı arayan adam kalmayacak. gelmiş burada her yerde virüs var her yerde maç izleniyor demiş. şaka gibi amk çıldırırsın. biri de gelmiş, kaç kişiye yardım ettin demiş. hayatındaki tek başarısı ekşi sözlük yazarı olmak olan tipleri toplamışlar bir sirke, öyle birbirlerini gazlıyorlar.

    adamın belirli bir takipçisi var. sistemi eleştiriyor, sesinizin, sesimizin duyulmasını sağlıyor. hiçbir siki hak etmiyorsunuz lan siz. gerçekten. bu ülkede gündem ne olursa olsun iki futbol muhabbeti aç, her şeyi unuturlar.

    cogo olkode fotbol ozlonoyor zoton
  • haklı tweettir. ülkede gündem sürekli değiştirilmeye çalışılıyor. odaklanilmasi gerekilen baska meseleler var
  • muhalif olacağım diye her yere ateş etmeye başlamış bir zat. icra ettiği şarkıları severim o ayrı. gökhancığım bir sakin olalım, sen müziğini yap futbolcu topunu oynasın insanlar da sürekli ekonomi, pandemi ve siyaset konuşmaktan sıyrılıp kafa dağıtsınlar bırakta.
hesabın var mı? giriş yap