• anlamsız protesto. rahatsız olan varsa gitsin bağcılar'a burası kadıköy.
  • çok şık bir protesto gösterisi. işe yarama ihtimali %0.
  • kadıköy belediyenin nasıl semtini korumadığının yozlaşmaya izin verdiğinin sonuçlarını halk kendisi önlemeye çalışıyor. gerçekten de muhalif iktidar komple batmışız.

    edit: belediyenin eylem yapması saçmalık. yerleşim yeri olan sürülerce sokağa bar, kafe izni vermek, yollara kadar taşan masalarına engelleme yapmamak, aslında içki yasağı olan sokaklarda barlara alkol ruhsatı vermek kimin suçu? boşuna kimseye sallamıyoruz. içinde yaşıyoruz, görüyoruz.
  • modern yaşama karşı yapılan bir protestodur. burası afganistan mı kardeşim? insanlar sabahlara kadar istedikleri gibi eğlenme hakkına sahiptir. gerekirse anırararak şarkı da söylerler. lütfen medeni hayat tarzına müdahale etmeyelahahahahaha.

    kusura bakmayın da sizin kitleniz bu işte. eğlenmek ve alkol almak herkesin hakkı. ancak buna dair belli kuralların olduğunu, insanların rahatsız edilmemesi gerektiğini söylediğiniz an sığır z kuşağı sizi hemen yobaz, dinci, davar, aktroll, hanzo, medeniyet düşmanı, anti çağdaş, taliban, el kaide sempatizanı, siyasal islamcı olarak yaftalıyorlar. o yüzden yapacak bir şey yok. yeni kuşakta zihniyet budur. geçmiş olsun. mahalle aralarına bu mekanların dolmasına yardımcı olup ruhsat veren kadıköy belediyesi'nin protesto düzenlemesi de çok güzel bir kafaymış.
  • olur mu ya yobaz misin. sabaha kadar icip bagirip cagirmak , cevreyi rahatsiz etmek modernliktir, solculuktur. zaten gecenin korunde disarida icip anira anira sarki soylemiyorsan talibancisindir kesin.
  • hatırlatma - sabaha kadar arabada yüksek sesle müzik çalarak gezenler, sokakta bağıran çağıranlar belediyenin değil emniyet müdürlüğünün sorumluluğudur. zira bu yaptıkları yasalara aykırıdır, ve belediye hizmetlerinin konusu değil adli meselelerdir. burada görevini yapmayan biri varsa, her zamanki gibi, türk polisi denen artık ne işe yaradığı şüpheli olan organizasyondur.

    yukarıda belediyeye sallayan akılsızlara duyurulur.
  • kadıköy'ün olayı o zaten amk.
    yalıtımlı pencerelere kapılara yatırım yapacaksın orada yaşıyorsan. ki o bile yüzde yüz sessizlik sağlamaz.
    böyle şeylerden keyif almayan insanın kadıköy'de yaşaması saçmalık.

    edit: oha mesaj kutum linç kampanyası düzenlenmişçesine dolmuş.
    ya kardeşim kadıköy'de benim bildiğim hep biraz ses olur ve bu gecenin geç saatlerine kadar sürer. bu yeni bir şey değil ki. istanbul'un uyumayan semtlerinden biri burası. benim suçum değil yani. ses yapanlardan biri de değilim ayrıca.
  • şikayetçi olduğunuz olayların faillerini burada bulabilirsiniz. bakın bu başlığa binlerce entry girilmiş: (bkz: kadıköy sokaklarında amaçsızca tek başına dolanmak) e tabi bu kadar amaçsızın sokaklarında dolaştığı yerde böyle rezillikler yaşanması da gayet normal.

    ilginçtir, sözlükteki özenti çakma marjinaller arasında kadıköy hep kurtarılmış bölge gibi anlatılır. tabi bunlar nereyi çok övse ve kurtarsa oraya bi haller oluyor.
  • mahalle aralarinda gece yarisi son ses muzikle arabasiyla gecenleri gormuyoruz diye kim olduklarina dair fikrimiz olmadigini da sanmayin. ozgurlukculuk de modernlik de yasiyor merakiniz olmasin.
  • kadıköy belediyesi o mekanlara o ruhsatları veren,şimdi de yalandan şikayet ediyor.onceden kadife sokakta bulunan barlar pitrak gibi çoğalarak tüm semti ele geçirdi.moda caddesinin burna doğru tarafı yani dondurmacı ali ustanın olunduğu bölgede alkollü mekan olmayıp ailelerin takıldığı bir bölge iken bir fil pub açıldı köşeye,bu içmeyi sıçmayı marifet sanan zıpırlar bu bölgeyi de istila etmiş oldu .sokak aralarındaki yılların esnaflarını,yine iş bilmez şımarık girişimciler kafe hevesleri için yüksek hava paralariyla tavlayıp yolladılar.semte dair hiç bir şey kalmamış oldu,alın şimdi doya doya yiyin, için ,sıçın .
hesabın var mı? giriş yap