• 08:30 sularında kırıkkale bahçelievler mahallesinde gerçekleşen acı olay. neyseki trendeki sağlıkçılar ve yoğun çabaları sayesinde gencecik bir çocuk hayata döndürüldü. trendeki 112 personeli ambulans henüz gelmeden anında müdahale etti. nabzı çok düşük olduğu için kalp masajı yapan sağlıkçılar neyseki başarılı oldu ve çocuk yaşama tutundu.

    bahçelievler mahallesini sanayi mahallesine bağlayan yolda 19-20 yaşlarında bir çocuk treni görmeyerek karşıdan karşıya geçerken içinde bulunduğumuz tren maalesef çocuğa çarptı. trenin düdüğünü duymayan çocuğun kulağında kulaklık olduğu söyleniyor. tren anında durdu ve şans eseri iki yan kompartımanımızdaki sağlıkçılar saniyesinde müdahale ettiler. ne olduğunu anlamadan bakınca çocuğu yerde yatarken gördüm. kanlar içindeki yüzü hala gözümden gitmiyor. neyseki vücudunda herhangi bir kayıp yok. çevredekiler bölgede alt geçir eksikliğinden şikayet ediyorlar. yakınlarda bir üst geçit var fakat merdivenleri çok dik ve asansörü çalışmadığı için kullanılmıyormuş. kestirme yol olduğu için tren yolu kullanılıyormuş. çocuğun da sanayide çalıştığı söyleniyor.

    polisler olay yerine geldiler fakat gözaltı olmadı. zaten kondüktörün ya da makinistin pek suçu yok. yasak olan bölgeden geçiş var. kondüktör de yaklaşmadan epey uyardı fakat maalesef çarpışma gerçekleşti. çok şükür ki trende sağlıkçılar vardı ve gencecik bir çocuğu kaybetmedik.

    herşey bir yana çocuk hayata döndürülmeye çalışırken “uçağı kaçırdık yaaaa” diye söylenen vicdansızları da gördü bu gözler.

    umarım çocuk hayata döner.

    edit: haber linki: https://www.aydinlik.com.tr/…du-turkiye-mart-2018-1

    edit2: cocugun yasadigi haberini aldik. olayin saskinligiyla makinist yazmamisim, buna takilip uyaran arkadasa tesekkurler. ayrica metin icinde de kimsenin sucu olmadigini belirttim, basliktan istediginiz anlami cikarip suclamanin bir anlami var mi bilmiyorum. burada onemli olan genc bir insan sans eseri olumden donmesi. baska anlamlar arayanin art niyetinden suphe ederim. herkes icin gecmis olsun.
  • bu genç inşalllah salak bi yutubur değildir.
  • foto

    üniversite öğrencisi 19 yaşındaki samet can tanyeli'nin vefat ettiği kaza.
  • üzücü kaza.

    gerçekten çok garip bir insan koskoca treni nasıl görmez sağına soluna nasıl bakmaz acayip.
  • yaya trene çarpmış sanki. langur lungur gelen treni nasıl duymaz. allah rahmet eyleain. insanlar dalgın olabilir,bu nedenle bu yollarda insanların rahat kullanabileceği alt ve üst geçitler yapılmalı
  • 19-20 yaşında bir insanın yandan gelen treni görmemesi gerçekten de akıllara zarar.
  • 19-20 yaşında bir insanın yandan gelen treni görmemesi gerçekten de akıllara zarar değil.
    neden?
    çünkü gençlerimiz çok savruk. kulakta kulaklık, kafalar güzel, bastıkları yere dikkat etmezler.
    genç arkadaşlar burası türkiye!
    bina altından geçerken kafanıza sıva düşer ölürsünüz, trafikte birisi makas atar ölürsünüz, otobüs durağında beklerken bir canlı bomba yüzünden ölürsünüz.
    bir takım engelleyemeyeceğiniz durumlar olduğu gibi birazda uyanık ve paranoyak olmak zorundasınız.

    tanım: genç bir insanı kaybettiğimiz elim kaza.
  • olay yerini ve bölgeyi bilen birisi olarak konuşmak gerekirse;

    tren yolu ile karayolunun şehir içinde kesiştiği iki veya 3 nokta var bu noktalar trafik terörü açısından çok bereketli. kaldı ki kırıkkale anadolu'nun güzide çomar şehirlerinden bir tanesi ve bu tarz şehirler de trafik durumunu az çok bilirsiniz. hatta kırkkale sakinlerinin çok sık kullandığı bir önerme " kırıkkale de araba kullanabiliyorsan, her yerde kullanabilirsin." şeklindedir. gelelim tren yolunda ki yaya trafiğine. yayanın geçebileceği bir yaya yolu mevcut değil hoş mevcut olsa dahi kırıkkale insanı kullanmaz. kırmızı ışıklar yanıyor, tren geliyor uyarı alarmına rağmen ray üstüne çıkan yaya da, yolu işgal eden araba da gördü bu gözler. ne zaman yaşanacak diye merak ederdim. yaşanmış! yakınlarına üzüldüm yazık çok genç bir can, dikkatsizlik ve kazanın geliyorum dememesi, üzgünüm.

    edit: imla
  • başlık öyle bir açılmış ki sanki tren suçlu, yazsanıza ulan çatır çatır yaya suçlu, sorumsuz yaya yüzünden tren ve yolcular tehlike geçirdi diye.

    ne zaman yaya olmayı öğrenecek bu ülke?
  • raylar uzerinde giden araclarin karistigi kazalarda, eger sinyalizasyon arizasi yoksa her zaman karsi taraf sucludur.
hesabın var mı? giriş yap