• bunlar fetö'nün bir başka versiyonları. 15 temmuz sürecinde alpaslan kuytul'un sözlerini hatırlayacak olursak devletin bütünlüğüne karşı nasıl bir cephede yer aldıkları daha anlaşılır hale gelecektir. nitekim söz konusu olaydan sonra içeri tıkılıp sonrasında tahliye edilmiştir. ancak furkan vakfı'nın müritleri kendilerince intikam almak için her fırsatı kollamaktadırlar. amaçları ise hükümeti ibadeti engelliyor ve dinî değerlerden uzaklaşıyor algısı ile zor durumda bırakmak diye düşünüyorum.

    not: hiçbir siyasi tarafa bağlı olmayan ve devletin bölünmez bütünlüğünü savunan bir bireyim.
  • camideki cemaat furkan vakfı terör örgütü değil de ismailağa, iskenderpaşa ya da menzil terör örgütü mensubu olsaydı yine aynı müdahale olur muydu?
  • anlayışı kıt öküzbaşlar için önedit: ben camide toplanmaları doğru demiyorum, tam tersine çok yanlış. ama adamlar haklı olarak otellerde partileyenlere karışılmazken benim ibadetime neden engel olunuyor? o oteldekiler risk alıp parti yapıyorsa ben de risk alıp ibadet yapıyorum diyor. tepkim bu çifte standarta

    bu cemaat akp'yi desteklese idi baş üstünde tutulacağını hepimiz biliyoruz değil mi? sırf muhalif diye hain, provakatör ilan etmek yeni moda. bana kalsa tüm cemaat faaliyetleri yasaklanmalı ama sen birine dünyanın tüm imkanlarını sunarken ötekini fitneci, provakatör, hain ilan edersen bunu neye göre belirliyorsun diye sorarlar adama? evet yanlış bir şey yapıyorlar, kapanma döneminde yasak çiğnemişler ama öte tarafta parası olan otellerde partilerken bu adamlar neden camide toplanamasın. çifte standartı başlatandır asıl suçlu, buna itiraz edip koyduğunuz yasaklara uymayan değil. yasak varsa herkese uygulayacaksın.
  • yabancı turistlerin parti parti partizanileri in,camide namaz kılmak out!
  • yiyin birbirinizi. ohhh.
  • malum partiyi ve padişah'ı destekleyenler sarayda milyonlarca liraya tertiplenen iftar şölenlerinde ağırlanırken ve devletin en stratejik kurumlarında bile limitsiz kadro açılırken; muhalif cemaatlerin başına gelen durumdur.

    söz konusu cemaati de savunmuyorum. yanlış anlaşılmasın. ama çok riyakarca bir tablo var ortada.
  • akp'ye destek verilmemesi gereken konudur ama ılık muhalifler akp'nin önlerine attığı yeme hemen atlıyor.

    akp kafasına göre kongre yapınca, iftar yapınca, cenazelere katılınca, düğün yapınca provokasyon olmuyor ama millet camiye gidince provokasyon mu oluyor? hani camide ibadet serbestti? akp'nin tarikatlarına mı serbest sadece?

    benim gibi ateiste tarikatları savundurtmayın şu durumda.

    edit: beynini akp'ye fahişe olarak sunan ılık muhalif görünümlü dangalaklarla zaten bu memlekette gram ilerleme olmayacak. bu aptallar sürüsü geçen yok olan nurcuların liderinin cenazesine, cübbelinin kızının düğününe ve diğer tarikat toplantılarına iki laf edemediler. gelmiş burada akp köpekliği yapmak için sözde devletçilik oynuyorlar. daha geçen amiralleri terörist ilan eden akp'yi devletmiş gibi kutsayan şebekler patatesle beslenmeye devam etsin. adalet herkese lazım olacak.
  • bu olay chp iktidarda iken olsaydı kıyametler kopardı bu ülkede. laiklere ayrı, atatürkçülere ayrı, solculara ayrı söver sayarlardı. kabataş yalancıları ne diyecek bu duruma bakalım!

    not: polis uygulamasını videoya çeken kişi yada kişilere ceza yazdılar mı acaba?
  • akp ile iyi geçinen cemaatler gardaşımız
    akp ile arası kötü olan cemaatler terör örgütü.

    ulan furkan vakfını savundurttunuz ya bana sizin ben ta amınıza koyayım.
  • bu durum başka bir iktidar zamanında olsaydı iki asırlık malzeme çıkartacak güruh, bunun bilincinde olduğundan inanılmaz bir atiklikle kendi algısını yaratmaya başlamış.

    bu furkan vakfının devletin her köşesine her bakanlığına yuvalanmış diğer tarikatlardan farki ne? bunu anlatır mısın bana lütfen sayın ak göbelz.
hesabın var mı? giriş yap