• taciz değil defalarca tecavüz etmiş öldüresiye de dövmüş kızı.
  • büyük rezilliktir. daha önce de bir çok kez şikayet edilmiştir fakat olaylar hep örtbas edilmiştir. umarım bu sefer gereken cezayı alır.
  • kan donduran olay. genç kadına geçmiş olsun dilemekten başka yapabileceğim tek şey bu pisliğe lanet okumak, umarım girdiği delikte çürür.
  • taciz degil, tecavuz ve siddet uygulamaktir. en az 20 yil hapis cezasi yemesi gerekir, ayrica seyini kesip yedirmeleri gerekir bu serefsize.

    ortbas etmeye calisan ortagin da yardim ve yatakliktan dolayi agzina etmeleri gerekiyor. umarim adalet yerini bulur
  • bu türden olaylar, topluma yol gösterecek meslek gruplarına mensup insanlar tarafından gerçekleştirilince daha üzücü oluyor. kıza cidden geçmiş olsun, yaşadıkları cidden çok üzücü. umarım faile en üst hadlerden ceza verilir.
  • mobbing, taciz, mobbing, taciz...
    lanet olsun hepinize
  • herkesin yazdığı gibi bu olay bu adamın ilk vukuatı değil.

    son olayı daha 2 yıl önceye uzanıyor (bundan önce başkaları da var). brezilyadan değişim programı ile gelen bir kız öğrenciyi elle taciz etmiş, ona ev açmayı teklif etmişti. kız bunu dekanlığa şikayet ettiğinde kanıt olmadığını gerekçe gösterip birşey yapamayız diyerek kızı sepetlemişlerdi. daha sonra o zamanki anabilim dalı başkanı olan profesör ve 2 doçentin girişimiyle olay aydınlatılmaya çalışıldı ve soruşturmaya dönüştürüldü. ve yine o dönem bölümdeki diğer akademisyenler "durduk yere bölümün adını lekeliyorsunuz" diye bu kıza ve ona destek olan 3 akademisyene tepki gösterdi.

    akademik camianın özeti bu işte..

    ekleme: bu adamın kardeşi de aynı fakültenin farmakoloji anabilim dalında profesör ve onun hakkında da yapılmış taciz suçlamaları var. insanın aklına şarkıcı doğuşun "babadan oğula nesil bunlar" lafını getiriyor.

    ekleme 2: çaylak bir arkadaş mesaj gönderdi, aynen paylaşıyorum:

    "hocam merhaba öncelikle
    başlığı açan arkadaşa da yazdım ama mesajlarım çaylak olduğum için gider mi bilmiyorum o yüzden sırayla üstten alta sizlere yazmak istedim
    ben mevzubahis fakültede okuyorum ne yazık ki. bu ilk olay değil onlarca sözlü-fiili taciz olayı oldu , bir çoğunda öğrenciler korkutuldu susturuldu, bir kısmında da soruşturma açıldı ama üstü kapatıldı , bi kısmı siyasi bağlantılarla bi kısmı bizzat arkadaşları olan akademisyenler tarafından kapatıldı hem de. biz şuan kendi gruplarımızda protesto etmek istediğimizde bile korkan, okulumuzu uzatırlar, bize rahat vermezler düşüncesinde bi çok öğrenci var , öyle bi sindirilmişlik bu

    önceki 2-3 taciz olayının haber linki var
    abi 'ali bilgili'nin de aynı fakültenin farmakoloji anabilim dalında olduğunu ve mahkemelik olduğunu biliyoruz

    rica etsem şu linkleri ekler misin? insanlar bu iğrenç fakültede ne mobingler tacizler döndüğünü bilsin

    hasan bilgili'nin 2016 yılı olayı

    2007-2010 abi ali bilgilinin 2 olayı

    bu okulda sadece bu 2 hoca değil, bir çok öğretim üyesi genelde proflar olmak üzere mobing ve taciz yapıyolar öğrencilere
    lütfen sesimizi duyurun"
  • nasıl ahlaksız adamların içinde yaşıyoruz yahu dedirten olay.
    aşağıda anlatılan diğer taciz olaylarına ne demeli? hadi bu ırz düşmanını geç, o kodeslik, olaylarını örtbas eden anabilim dalı?
    bazı insanlar mevki belli bir noktaya gelince yıllarca içinde tuttukları ahlaksızlıkları salıveriyorlar. nasılsa hallederim, kapatırım üstünü diye heralde. gerçi bu pek de içinde tutmamış. daha bilmediğimiz neler vardır, kimlerin canını yakmıştır allah bilir.

    edit: oha olayı israile bağlamışlar
hesabın var mı? giriş yap