• 30 ağustos zafer bayramında chp'li istanbul belediyesi sahneye gülşen'i çıkartacak.

    kaynak

    imam hatiplere hakaret ederek toplumu bölen bu şarkıcı, ödülünü marjinal kesimlerin siyasi temsilcisi olan chp'den böyle alıyor. toplumu cinsiyetsizleştirmek, eşcinselliğin yayılmasını sağlamak için faaliyet yürüten lgbt örgütlenmesinin bayrağını sahnede açması da cabası. toplumun değerlerine taarruz edene, büyük taarruz'un sene-i devriyesinde sahne aldırmak chp'ye yakışırdı. sanki başka şarkıcı kalmadı.
  • gülşen'i normalde sevmem ama sansürcü siyasal islamcıları böyle kudurttuğuna göre helal olsun ibb'ye. şahane iş çıkarmış.

    debe editi: seçilmiş milletvekili can atalayın ve diğer gezi tutsakları çiğdem mater, mücella yapıcı, tayfun kahraman, mine özerden ve hakan altınayın bir an önce serbest bırakılması gerekiyor. haksız yere hapse atılan bu insanların, hukuksuz yere hapiste tutulan can atalay'ın çiğnenmiş haklarını kim ödeyecek? bir gün gelecek, bu haksızlıkların hesabı sorulacak.
  • böylesine laik ve yüzünü batıya dönmüş sanatçılara ihtiyacımız var. helal olsun vergilerimiz.
  • konsere gidip gitmemekte kararsız kalan başörtülü bacı masumluğu.

    gitse vatan haini olacak.
    gitmese story'lerinden olacak.
    en iyisi kamuflaj.
  • hayatımda ilk kez pop konserine gidebilirim.

    ibb'nin yobaz kudurtan hamlesi.
  • kuduz hastalarını meydana çıkarmış haber. pop sevmem, istanbul’da olsaydım giderdim.
  • ekrem imamoğlu'nun en sevdiğim yanı,kime ne zaman ve nasıl vuracağını bilmesi.

    t: hoşuma giden konserdir.
  • metrobüse bir geçiş için 22 lira bastıktan sonra okuduğum başlık.
  • bazi olaylar ak partinin kültür savasini asla kazanamayacaginin belirtisi oldugundan trolleri kudurup aklini kaybediyor.
    tanim: bir konser. köpek havlatan cinsten.
  • --- spoiler ---

    bu ülkede dine diyanete sövüp ödüllendirilmeyen yok yazıklar olsun.
    --- spoiler ---

    diye diye 21 yılda ülkenin tüm kurumlarını birer ikişer ele geçirip azınlık oldukları halde çoğunluğa zulmedenleri kışkırtmış hamle.

    gülşen'in söylediğinde haklılık payı olduğunu içten içe bildikleri için bütün bu kudurmalar. herkesi de aynı yozlukta sanıyorlar.

    anayasal düzlemde demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan türkiye cumhuriyeti devletinin bir kurumu olan diyanet işleri başkanlığı'nı dini bir kurum zannediyorlar, oysa ki kuruluş olarak demokratik bir kurum ve demokratik seçimle iş başına gelen hükümetler tarafından yönetiliyor.

    halbuki inandıklarını iddia ettikleri dinde böyle bir kurum yok.

    bu cehaletten söz edersen de ceza alıyorsun.

    asıl ülkede istediklerini içeri attırıp istediklerini baş tacı etme özgürlükleri olduğu halde hala din elden gidiyor edebiyatı yapanlara yazıklar olsun.

    gülşen'den zerre kadar hazzetmiyorum. ama bir dinin varlığını gülşen gibi sadece orasını burasını açarak sansasyonlarla meşhur olan birinin tehdit edebiliyor olması sana garip gelmiyor mu a suser?

    arada seyrek de olsa eğri de otursanız azıcık doğru konuşmayı deneyin. sizin bünyelere de iyi gelir belki.
hesabın var mı? giriş yap