• belli ki lubnan'a gecmekte olan silahlara yapilan saldiridir. ama anladigim kadariyla herkes onemli istihbaratlar elde etmis ki hemen suriye'deki iki senedir suren savasin sekli cizilmis. hale bak esadcilar il'e giydiriyor, seriatcilar il'e giydiriyor bir kurtulamadiniz amina koyayim su mal dusunceden, her sey yahudilerin sucu amina koyim. esad 60.000 kisi oldurmus, seriatcilar canli canli kafa kesiyorlarmis kimsenin sikinde degil.

    http://www.ynetnews.com/…s/0,7340,l-4338995,00.html
  • suriye devlet televizyonu israil uçaklarının şam yakınındaki bir askeri tesisi vurduğunu doğruladı. saldırının ardından hedef alınan binanın çöktüğü belirtiliyor. bu saldırının tek sorumlusu ise öso, kasım ayında şam'ın güneyindeki marj el sultan radar üssü bu tip saldırıları imkansız kılıyordu. öso "nedense" bu üssü imha ederek israil'in saldırılarına kapıyı ardına kadar açtı. (bunu bilerek ve isteyerek yaptılar) zaten bir kaç ay sonra alman basını bile "israil özel harekat birliklerinin suriyeli muhaliflerle ülkeye sızarak kimyasal silahları aradığını" yazmıştı.
  • orospu cocugu turnusolu olay. neymis israil bu saldiriyi "aman bize bulasmayin" diyerek baslatmis. ulan cinsel organimin tepesi ozgur suriye ordusu denen capulcu surusune en buyuk destegi kimler veriyor haberin yok mu ? suriye su an israil'e herhangi bir mudahalede bulunabilecek durumda mi sence ? bu yapilan amerikan usagi olmayan kalelerin zaptedilmesinden baska bir sey degildir. bunu gorememek ise en basit tabirle abesle istigaldir.

    amaci dezenformasyon olan beyinsizler troll'lerden bile igrencsiniz ulan..
  • saldırıya uğrayan bina "direniş" için (yani lübnan ve filistinli örgütler için) çalışıyordu. bundan bir ay kadar önce de öso saldırısına uğradı. alçaklığın kitabı!
  • israil yıllardır suriye'ye saldırmak için fırsat kolluyor.

    filistin'deki direnişin önemli isimlerinden leyla halid "suriye direnişimize en çok destek veren ülkelerden biriydi" diyor.

    filistin direnişi israil'e karşı veriyor (n'olur n'olmaz, bunu da yazalım)

    filistin'deki müslümanlara her fırsatta ağlayıp prim yapmaya çalışanların ölümüne destekledikleri öso, suriyede bir radar üssüne saldırıyor.

    bir süre sonra da aynı bölgeden israil saldırıyor. öso'nun radara saldırdığı bölgeden.

    cemaatin desteklediği öso, israil'e suriye yolunu açıyor. islamcıların her fırsatta göstermelik sövdüğü israil'e. nato tatbikatlarına katılmaları için onay verdikleri israil'e. libya'da "ne işi var" olan, fakat ülkemize patriotları dizen nato'nun tatbikatlarına.

    daha açık nasıl anlatabilirdim bilmiyorum gerçekten.
  • malum orospu çocuklarınca masum gösterilmeye çalışılan saldırı.

    evet saldırırken çok seçicidir israil.
  • iran, suriye ve filistin'i isteyen emperyalizmin saldırısıdır.

    ırak, afganistan ve libya'ya bakın.

    bu saldırganlık durdurulmaz ise ortadoğu halklarının sonu kan ve göz yaşı olacak.

    http://haber.sol.org.tr/…-olu-5-yarali-haberi-67238
  • şimdi anlaşılmıştır umarım rte nin neden öso'nun yanında olduğu. aslında ayukka çıktı malumun ilamı oldu bu haber. mavi marmara dalgasında atarlanmaktan başka bir şey yapmadıkları da anlaşılmıştır umarım.

    (bkz: bir gece ansızın 81 kudüs 82 gazze 83 beyrut 84 şam)
  • ak ile boku bininci defa gözler önüne sermiştir.
  • suriye-lübnan sınırına israil uçaklarının düzenlediği saldırı lübnan tarafından yalanlandı.

    aynı şekilde suriye genel kurmayı da lübnan sınırındaki hava saldırısını yalanlarken, israil'in şam yakınlarında bir askeri/bilimsel tesise saldırı düzenlediğini doğruladı.

    şimdi haberleri düzeltelim:

    israil, suriye-lübnan sınırında bir konvoyu veya hedefi vurdu mu? cevap: hayır

    israil, şam'da bir askeri/bilimsel araştırma tesisini vurdu mu? cevap: evet

    iki ülkenin (suriye-lübnan) açıklamalarından anladığım kadarıyla, saldırı tek (veya iki) israil jeti tarafından son derece profesyonelce gerçekleştirilmiş ve saldırı anına kadar suriye hava kuvvetlerinin bundan haberi olmamış. yine, yapılan saldırı israil'in suriye konusundaki "kırmızı çizgi" teziyle tutarlılık gösteriyor gibi. bir araştırma tesisini vurulmuş ve israil durumu uluslararası kamuoyuna rahatlıkla "kimyasal silah tehlikesi" maskesiyle anlatabilir. hoş, şimdiye kadar israil tarafından hiçbir açıklama yapılmadı.

    not+:
    suriye rejiminin öyle ya da böyle "bölge ülke halklarının sempatisini yeniden kazanma adına" bir misilleme yapacağını düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap