• allah korusun ama bu sıcaklarla bir bağlantısı olup gerçekleşebilecek hadisedir. umalım ki küçük çapta olsun ve can kaybı olmadan atlatalım.
  • sıcaklarla depremlerin ilgisi olmadığını bir türlü anlamak isteyen bireyin söylemidir.
  • olmayacak deprem.

    açıklıyorum ;

    son 2 haftadır pentagon'da afetler ve kriz komisyonunu yürütüyorum ve henüz istanbulla alakalı bir karar almadık. dün bizzat benim önerimle adana-mersin depremini yaptık. bu depremi yapmamızın amacı adana ve mersin halklarını biraz monotonluktan çıkartmak istedik. haarp'ın daha motoru soğumadı. soğuyunca istanbula güzel bir deprem düşünüyoruz. saygılar.

    haarp türkiye sorumlusu tekelwarriors, sheraton pentagon hotel'den bildirdi.

    saygılar.
  • silinmesi gereken ve bir süreliğine çaylağa dönüştürülmesi gerektiğini düşündüğüm bir yazarın açtığı başlık. yapmayın, açmayın şu kalıpta başlıklar. "istanbulda deprem olması ihtimali" vs deyin. burada ben ve benim gibi deprem şoku yaşayan, yakınlarını kaybeden kişiler var. sizi bilmiyoruz ama biz gerçekten tırsıyoruz gerçekten oldu mu diye.
  • herhangi bir şekilde elbette etkilenecekleri olan ihtimaldir. fakat, bunun kanserden yakınını kaybeden insanın kanser başlıkları açanları sildirmek istemesi veya terörden kaybedenin terör başlıklarını sildirmek istemesinden farkı yoktur.

    olaylara faşizanca sil, çaylak et mantığı yerine, rica et, teşekkür et mantığıyla yaklaşıldığında sorunların çözümleri her zaman daha kolay olur.

    alsi durumda ben de, haksız yere yazar silinsin isteniyor vay efendim, o zaman bu yazar da silinmelidir gibi kısır döngüye sokarsam kimse kazançlı çıkmaz. terör olaylarında gördüğümüz gibi.

    not: vahametin anlaşılabilmesi için biraz abartılmıştır elbette konu.
  • 4 eylul'de olacagi icin panik yok. o da 4-5 siddetlerinde vuku bulacaktir.

    +- 1er gun sapma olabilir ama oyle.
  • hasiktir demek istiyorum sozluk 31 temmuza 1 dakika kala
  • çok uzaklarda olduğum ve dünyayla tek bağlantım sözlük olduğu için beni korkutmuş başlıktır.

    götünüze koyum sizin. böyle başlık mı açılır?
hesabın var mı? giriş yap