• açtım videoyu izledim. tek gördüğüm şey hayattan bezmişlik.

    yani kapitalizim çok kötü. bu bildiğin egran yav. buraya döşeyine üj hepsine döşeyince bej lira oluyor. yani gapitalizim kötü yani. televizyonu da söktüm.

    yaptığı tek şey kafasına kutu geçirmek. 22 dakikada hiçbir öğe yok. sonra neden kanalımda abone yok.
  • videoyu açtığımda şöyle bir şey geldi aklıma.
  • bir teknolojiyi en gereksiz şekilde nasıl kullanılır adlı çalışma. ticari olarak da mantıksızdır, kalıp alınıp çoğaltılmayacaksa, zaman/maliyet örgüsüne terstir. üstelik filament genital bölge için zararlı bir bileşendir içinde petrol ürünü barındırır.
  • yalnız kanal sahibinin adı celil yazıcı ve printer yapmayı anlatıyor. kesin ameriganın oyunu. bu kadar tesadüf olamaz.
  • (bkz: os penis)
  • bir gün iş dolayısı ile izmir'de bir tasarım ofisine gittim. neyse sohbet ederken bir anda gözüme bir şey takıldı, sonra yok ya değildir dedim kendi kendime sonra bir baktım o da ne bildiğin damarlı, pürüssüz dildo. hayde, ulan ne oluyor dedim soracam ama bir türlü nasıl soracağımı bilemedim. sonra muhabbet dönüp dolaşıp 3d printer mevzuna gelince olay netleşti tabi. erotik shop işi yapan bir kişi ücreti mukabilinde yaptırmış kalıp alıp çoğaltıp satıyormuş. gayet de güzel baskı yapmıştı 3d işleriniz olursa gidin bastırın iyi basıyor:)

    neyse şaka bir tarafa 3d printer ve scannner olayı yakın zamanda bütün hayatımıza sirayet edecektir. bu teknolojide, sektör ya da ürün sınırlaması yok.

    yakında hobi amaçlı evlere kadar girecek. bunu alan yurdum insanı ne yapacak? ihtiyaçlarını karşılayacak. buraya kadar tamam. genel olarak en büyük ihtiyaç nedir? bingo!

    o zaman gerekli malzemeler; 1 adet 3d printer ve 1 adet elastik flament. tasarımı internetten indir ve yazdır. gelsin dildolar, vajinalar, memişler. kısaca erotic shop sarı taksi ise 3d printer über'dir.

    edit: soran arkadaşlar için mekanın ismi : olympos tasarım.
    umarım bu soranlar normal işlerini yaptıracaklardır.
  • 3 boyutlu yazıcılarla organ basımı konusunda şu sıralar makale yazıyorum benim için iyi bir örnektir diye bir hevesle girdim başlığa ama fos çıktı
  • bak güzel kardeşim. artık ortaokul veletleri bile 3d printer yapabiliyor. çünkü tüm parçaları karaköy'de mevcut. yazılım da internette ücretsiz. biraz kafası olan ve mekanikten anlayan biri rahatlıkla yapabiliyor. dolayısıyla youtube artık böyle şeylere doydu.

    illa 3d printer yaparak seçilebilir bir kanal olmak istiyorsan 3d printer'a lazer yada freze gibi özellikler eklemelisin. çünkü bunun postu falan standartta bulunmuyor.

    teknik konular malesef dünyanın genelini ilgilendirmediği için hiçbir zaman çok tutulan kanallar olmadı olmayacak. benim bir cad cam yazılımının eğitim videolarını hazırladığım bir kanalım mevcut ve inanmazsın iki sene sonunda 1000 aboneyi zor buldum. toplam abone sayısı yanlış anlama. son bir senedeki değil. yani hala para kazanmaya açılmadı kanal.

    tanım : yapılabilecek ama zaten yapılmışı olan bir eylem
  • videoyu izlemeden geldim, lakin gayet uygulanabilirliği olan bir metoddur.

    3d printer ile penis basılması kullanışsız olsa da basılan penisi kalıp olarak kullanıp elastik maddelerle üretmek zor bir olay değil.

    videonun izlenebilirliğini artırmak hedefleniyorsa da 3d printer ile adriana lima veya vajina basımı tanımlamak daha akıllıca...

    videonun etiketleri arasına songül karlı, arif, manchester, gol koymak ulaşabilirliği son derece arttırır.
hesabın var mı? giriş yap