• saat 14:00'dan itibaren muhtemelen cnnturk, ntv ve halk tv'nin canlı yayına geçeceği ve fakat kılıçdaroğlu'nun hükümete geçirmeye başladığı andan yaklaşık 3 saniye sonra cnnturk ve ntv'nin yayını keseceği konuşmadır.

    edit: bakın enteresandır cnnturk yayını kesmedi baştan sona yayınladı.
  • kemal bey bu durumun buralara gelmesinde sizin de çok büyük payınız var. çok kritik zamanlarda, ciddi stratejik hatalar yaptınız ve bugünlere gebe oldu hatalarınız.

    ayrıca ne yazık ki rte gibi tuttuğunuzu koparamıyorsunuz. ki bu sizin bence en büyük eksikliğiniz. man adaları belgelerini açıklayan kişi rte olsaydı önümüzdeki seçime kadar dile getirmediği tek bir gün olmazdı. ancak siz belgeleri açıkladınız ve yarattığı 3 günlük sansasyondan sonra unuttunuz. bu da belgeler yüzünden tercihi değişme ihtimali olan kesimde (çok düşük bir ihtimal ya neyse) belgelerin bir inandırıcılığı olmadığı intibasını kesinleştirdi.

    kemal bey karşınızdaki güruha nüfuz etmenizin tek yolu onlarla aynı dili konuşmak. bunu yapamayacaksanız lütfen siyaset arenasında yeni yüzlere yer verin. machiavelli'nin il principe'sinde dediği gibi ülkenin iyiliği için aynı dili konuşmayı bir onursuzluk değil, onur olarak atfedin. bu size de kazandıracağı gibi halka da kazandıracak ve etki alanınız genişleyecek.

    kişilik olarak saygı değer bir insansınız. dürüst ve cumhuriyet ilkelerine bağlı olduğunuzdan kuşkum yok. ancak siyaset bizim ülkemizde ne yazık ki bunların çerçevesinde ilerlemiyor. bunları artık dikkate alın ya da dikkate alacak birine koltuğunuzu devredin.
hesabın var mı? giriş yap