• dava adamı ve ıdealist bır yazarın acı cekerek ölüp gitmesi.
  • en güzel yıllarını 28 şubat'ın kemalist zihniyetinin işkenceleriyle hapishanede geçirmiş mütefekkir, kumandan.

    vefat ettiği yönünde haberler var.

    inna lillah ve inna ileyhi raciun.
  • terör örgütü lideri, dinci, gerici ve yobaz biriydi isabet olmuş.
  • sivas katliamı hakkında şunları söyleyen dallamaların fikir önderi, ibda-c'lilerin sevgilisi olan birinin ölmesi:

    "kendinen zuhur" şeklinde ortaya çıkan şanlı sivas kıyamından alınacak ne çok ders var herkes için! biz sadece çok azının altını çizebildik! sivas'taki "cuma’da ani zuhur"dan, son olarak altını çizmek istediğimiz husus şu: halk, hakkına sahip çıkıyor ve 70 yıldır kendisine hayatı zindan eden işgalci laiklere karşı "kısas"ın hayat veren soluğuna sığınıyor! artık tc'de hayat, yalnız müslümanlar için zor olmayacak, işgalci laikler için de zor olacak! sivas, sadece küçük bir haber! herkes safını doğru seçmekle mükellef! bizden söylemesi!"

    umarım haber doğrudur, bunun gibi biri dünyadan temizlenmiştir.

    edit: yukarıdaki söz mirzabeyoğlu tarafından değil, faruk akıncı denen taraf dergisi yazarı tarafından söylenmiş. taraf dergisi ise ibda-c denen örgütün yayın organı. bunu düzelttim.

    fikir adamı, sevgi dolu mütefekkir(!) mirzabeyoğlu'nun sözleri ise şöyle:

    "sağlam inşa ancak yıkmakla mümkündür (...) ihtilaller, meydandaki kalabalığın gürültüsünde değil, birkaç insanın kafasında ve kalbinde başlar (...) ruhi bir veridir ki, adam öldürmenin tasdik edici bir değeri vardır ve bu aynı zamanda doktrin bağlıları arasında, bunların inançlarını kuvvetlendiren bir çeşit ortak bağın meydana gelmesine yarar (...) düşmanınıza öyle vurun ki bir daha yerinden kalkamasın (...) hiçbir siyasi tasavvur, silahlı kuvvetlere veya bu kuvvetlerin bir kısmına gizli veya açık olarak intikal ettirilemezse, illegal bir harekete kalkışmak mümkün olamaz (...) gerçek bir insan, karnına bir mermi parçası isabet ettikten sonradır ki mutlu olur (...) askeri tekniği iyi öğrenmeye bakın..."

    yani bu adamın fikirleri tamamen türkiye cumhuriyeti'ni yıkmak, gerekirse silah zoru kullanmak ve kendi istediği düzeni getirmek üzerine. getirmek istediği düzen ise hiç öyle hoşgörü düzenine, adil bir düzene benzemiyor.

    özelden veya entryleri ile bunu övenler hangi kafadalar acaba?

    bu kişi hakkında oda tv'de yazılan yazıyı ve kaynakları da şurdan inceleyebilirsiniz.
  • klasik tabirle başımız sağ olsun.

    bu sözün lafzi manasından örfi manasına geçmek şart tabii ki, yoksa sözün zahiri berbat bir anlam taşıyor.

    büyük doğu fikriyatının günümüzdeki en önemli temsilcisi vefat etti. hakkın takdiridir bir şey diyemeyiz elbet; ama ayrılık acısı kalbimizi yakıyor.

    salih mirzabeyoğlu'nun kim olduğunu bir benzetme ile açıklarsam, o yamyam kabilesine gönderilmiş bir sokrates idi; yamyamlar arasında çaresiz, ümitsiz, değersiz görülen...

    anlaşılmıyordu çünkü arada çok büyük bilinçsel uçurumlar vardı. biz o uçurumu kapatmak için elden geleni yapmaya çalıştık. 300 bin voltluk elektriği 220 volta düşürüp, günlük kullanıma uygun hale getirmeye çalıştık; ne derece başarılı olduk bilemiyorum.

    her neyse, bu vazifeye aynen devam edeceğiz ve salih mirzabeyoğlu'ndan aldığımız ateşi söndürmeden büyüteceğiz; tâ ki vatan sathındaki tüm ruhlar cayır cayır yanana kadar. her fert teker teker aşk, vecd haline bulanana kadar.

    bu yolda ne dur, ne durak bileceğiz.

    son nefese kadar.

    azrail a.s canımız almaya gelinceye kadar.

    gözün arkada kalmasın!!!

    sözümüz söz!!!
  • nasıl lan? adam mehdi demediniz mi?
  • güzel bir marjinal akım temsilcisiydi.
    örgüt liderliği ile suçlandı ama bildiğim kadarı ile kesinleşmiş cezası yoktu.
    eğer kimsenin canına ve malına kast etmemişse böyle farklı görüşlerin içimizde barınması bizim medeniyet seviyemizi belirler diye düşünüyorum.
    ölmüşse allah rahmet eylesin.
    onu bu mecrada yılmadan yıllarca savunan ve o hapisten çıktıktan sonrada hesabını lağveden (bkz: yerleyeksan) arkadaşımızında başı sağ olsun.
  • her şeyi geçtim, sırf kul hakkı için bile, azabı bol olur inşallah.
  • müthiş bir haber.

    darısı haleflerinin ve seleflerinin başına.
  • o kim amk tepkisinden sonra @romantik pepe nickli arkadaşın entrysini okudum.
    ölmüş gitmiş laf etmek olmaz deyip geçmek isterdim ama şu an istemsizce, deli dolu sövüyorum.
    dünya yavaş yavaş sterilize olur umarım ve bunun gibi gereksiz tipler yok olur.
hesabın var mı? giriş yap