• başarısızlıkla sonuçlanmıştır. trabzon halkı tacizciye çok sert tepki göstermiştir.

    işte o haber

    memleketim son zamanlarda çok sosyal *

    edit: gelen eleştiriler üzerine duyarlaştırılmış entry.
  • mahkemeler iş yapmayınca, halk kesiyor cezayı. her ne kadar hoşuma gitmese de, empati yapınca öldürün orospu çocuğunu diyorum kendi kendime.

    edit : bir araştırın bakalım. kaç tane üstü kapatılmış taciz, tecavüz, çocuk tacizi vs olay olmuş son yıllarda. millet artık tahammül edemiyor böyle şeylere. o adam suçsuz bile olsa kimse kimseyi durduk yerde tacizci diye yaftalamaz. vardır bi bok yemişliği emin olun.
  • adaletin artık sokaklarda olduğunu gösteren bir haber.
  • tacizciyi adalet kurumu değil de halkın yargılamısını savunan andavalları gördüğümüz başlık. adalete teslim edin gereğini yapsın ha yapmıyorsa öyle devlet batsın. tacize uğrayan vatandaşımıza geçmiş olsun.
  • başlığı açan şahıs tacizciyi "sikmekten" beter etmişler diyerek taciz olayına karşı ne kadar duyarlı olduğunu göstermiştir.

    tacizciyi "sikerek" tacize karşı mücadele.

    ek: başlığı açan şahıs "sikmekten beter etmişler" yazmıştı ilk entrysinde. düzeltmiş.
  • toplumsal patlamaların ilki...
  • madalyonun iki yüzü var -
    1)görmek istediğimiz , şayet iddia doğruysa hukuğun gerekli yaptırımı yapmayacağına inanan gürühun linçle 'toplumsal vicdanı' rahatlatması (bu sadece fiziksel değil , sosyal medya vs.)
    2)iddia doğru değilse bir bireyin toplumdan resmen 'silinmesi'.

    ne yazık ki her zaman 2. seçeneği düşünerek duyduğum, okuduğum şeylere araştırmadan yorum yapmaktan kaçınmaya çalışırım...
  • adamların çatışması olmuş. önce biri kendine adam deyip birine tacize kalkışmış. sonra kendilerine adam diyen başka birilerine yem olmuş . dayak atanlar için adamlık yarışında önemli bir hamle bu . adamlığınız batsın. yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışmaktan başka bir şey değildir.
  • gerçekten tacizlik bir durum varsa diyecek bir şey yokta, ya yoksa?

    düşün bakayım oradaki kişi sensin, yapmadığın bir şey için seni suçluyorlar etrafını sarmışlar linç edecekler seni diyorsun yapmadım, benim bi suçum yok gene saldırıyorlar.

    üzücü durumlar.
  • işte ortadoğu'da sıradan bir gün daha. orada polis olmasaydı ne olacaktı? bu şahıs linç edilerek öldürülecek miydi? hala linç kültürünü ve bu cahilliği ayakta alkışlayanlar var. daha bu şahsın suçu bile kesinleşmiş değil. pakistan'da, bangladeş'te olsa bile ayıplamamız gerek şeyler türkiye'de oluyor ve alkışlanıyor. 2 kişiden fazla kişinin karıştığı olaylar çete oluşturma kapsamında değerlendirilerek ağır şekilde cezalandırılmalıdır. linç kültürünü bu toplumun zihninden silmeliyiz yoksa sokağa çıkıp linç edilmeden eve dönmek başarı sayılacak yakında.
hesabın var mı? giriş yap