• şartlar normal olursa sivassporun galatasaray'ı dozer gibi ezeceği maç.

    tabi şartların normal olacağını hiç sanmıyorum.*

    (bkz: falcao (p))
  • sivas'ın rahat ve handikaplı kazanacağı maç. gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz bu maça.
  • sivasspor'un galatasaray'a döşeyeceği boruyu içeren maç olması muhtemeldir*

    not: ozornwaforspor

    edit: biz döşedik ya la.
  • avrupa yorgunu sivasspor ile taktik yoksunu galatasaray 'ın yapacağı maç. skor tahmini :
    sivasspor 0-1 galatasaray (gol, falcao (p))
  • sivasspor'un bu akşam kendi evinde avrupa ligi maçı var; öncelikle bir galatasaraylı olarak sivasspor'a içten başarılar.

    bizim takımlarımız, avrupa maçlarından dönüşlerinde haftasonları mutlaka bir arıza yaşıyorlar; ya sakatlık oluyor ya yorgunluk ya da konsantrasyon kaybı; bu nedenle haftasonu maçımını ancak yarın sağlıklı bir şekilde tahmin edebiliriz. sivasspor açısından bu akşamki maçın etkileri önemli olacak.

    sivasspor son iki lig maçında bir yenilgi bir de beraberlik aldı; bu seriyi bozmak için kendi evinde istekli ve arzulu oynayacaktır; galatasaray ise bir türlü istenilen havaya giremedi; son iki maçta iki galibiyet aldı; zor bir deplasman, açıkçası beraberlik kokuyor. benim öngörüm, galatasaray akıllı ve sabırlı oynar ilk altmış dakikayı berabere geçerse, sivasspor'un fiziksel olarak oyundan düşeceği son yarım saatte uygun gol fırsatları bulacaktır. 0-1 ya da 1-2 gibi tek farklı galatasaray galibiyeti sürpriz olmaz açıkçası.
  • gs su haliyle hicbir macin favorisi degil. ustelik, son mactaki tek hucum silahi olan saracchi'den de yoksun olacak. her ne kadar, sivas da gecen sezonki kadro gucu ve oyun kalitesinde olmasa da macin favorisi sivasspor.
  • sivasspor favori çıktığı karabağ maçında %30 topla oynayacak kadar saçma sapan bir takım. hocasının futboldan anladığını düşünmüyorum. ver topu rakibe, kaparsan kontra dene. kontradan veya kornerden bala göte gol atarsan ve o kadar yemezsen kazanırsın şeklinde nalbur avni dayının da oynatabileceği bir futbol oynatıyor.

    gel gör ki galatasarayımızın hocası da çalışmayan sistemde ısrar eden bir insan. kanatlarda statik adamlar oynatıp hızlı beklerinin de önünü kesiyor. gel gör ki hızlı beklerinden biri, oyun kurabilen stoperi ve ehh durumundaki golcüsü sakat. yokluktan ötürü malesef takımın en önemli futbolcusu olan belhanda da şüpheli.

    bu şartlarda fatih terim'in mutlaka ve mutlaka bir sistem değişikliği yapıp rakibi şaşırtması gerekir ama yapmayacağını da biliyorum. ver bakalım topu sivasa ne yapabilecek çok merak ediyorum. yok ama terim çıkacak, beceremeyecek adamlara paslaşın diyecek. etebo ve ömer'in top kayıplarından kaptığı toplarla kontralar bulacak olan sivas da atabilirse atacak.

    bu dediklerimin tersine gs büyük bir şansla bu maçı 0-3 kazansa da birazdan söyleyeceklerimde ısrarcıyım.

    hangi takımı tuttuğundan bağımsız olarak kendisine saygısı olan tüm futbolseverleri bu maçın oynanacağı saatlerde sevdikleriyle sohbet etmeye, iyi bir film izlemeye veya varsa evcil hayvanlarıyla vakit geçirmeye davet ediyorum. kendinizi bu kalitesizliğe mahkum etmeyin.
  • fenerbahçe maçı ile güldük eğlendik.

    bu maçta biz ne bok yiyeceğiz bakalım?

    gradel ve yatabare galatasaray beklerine zor anlar yaşatacak. yıllardır süregelen kabız ve rastgele futbolumuz ümit vaat etmediği gibi insanı karamsarlığa sürüklüyor.
  • haftaiçi oynamayacak goygoyu yapılan saracchi ve marcao'nun adlarını kamp kadrosunda gördüğümüz maçtır. galatasaray'ın geçtiğimiz haftalardaki performansına bakınca kazanmasının ancak bir mucizeye bakacağı maç olacaktır. ne yazık ki bu yıl kadroda böyle anlarda insiyatif alıp fark yaratan pek kimse yok. tüm bunların üzerine rakiplerin puan kaybı yaşaması da stresi arttıracaktır. yorgun sivas kazanır diye düşünüyorum. (bkz: ytd.)
  • tükiye’nin en fazla kazanan futbolcusu olan radamel falcao‘nun yine oynamadığı bir başka maç
hesabın var mı? giriş yap