• tüik tarafından açıklanmıştır.

    çocuk gelin oranı en fazla olan 10 il:
    kilis, kars, ağrı, muş, niğde, bitlis, kahramanmaraş, aksaray, gaziantep, yozgat.

    çocuk evliliklerin en düşük olduğu il ise tunceli.
  • erdoğan'ın memleketi rize en düşük orana sahip ikinci (80. sırada) ilken kılıçdaroğlu'nun memleketi konya 31. sırada.
  • iç anadolu rocks.

    siz topu hep doğuya, güneydoğuya atadurun. çocuk ve akraba evliliğinin yıkılmaz kalesi iç anadoludur.
  • sözlük yazarlarının yobazlık, şerefsizlikle suçladığı rize, trabzon ve artvin'in alt sıralarda olduğu istatistik. genelleme yapmak her durumda kötüdür sevgili yazarlar. genelleme yaparak faşistlik yaptığınızı unutmayın. sizin gibi olsak bu listeye göre tüm kilisliler pedofildir dememiz lazım.

    ekleme: bu oranların sıfır olması lazım. genellemeler ile karadeniz'in yobazlığına dem vuranlara selam etmek istedim. yanlış anlaşılma olmasın.
  • 80. sırada rize'yi barındıran sıralama.
    bilemiyorum tüik, bilemiyorum...
  • son 4 sıradaki trabzon rize ve artvin'de çocuk evlilikleri sadece imam nikahı ile yapıldığı için kayıtlara geçmiyor. bu 3 şehirde çocuk evlilikleri son 4'te ise eğer ben de barack obamayım.

    edit: memleketimden akp-chp seçim kıyası istemiş çok bilmişin biri. memleketim tarsus

    http://secim.haberler.com/…/tarsus-secim-sonuclari/

    http://secim.haberler.com/…/artvin-secim-sonuclari/

    benim memleketim olan ilçenin nüfusu senin memleketinin nüfusunun 2 katı onu da yaz kenara. trabzona rizeye bu kadar yakın olunca gürcistanın götünde de olsan bu kadar etkileniyorsunuz sanırım.

    edit2: artvinli arkadaşlar şehirlerinin ne kadar medeni ne kadar özgürlükçü olduğunu ettikleri küfürlerle ispatlamış oldular, bu bahsettiğim entryde artvin olmaması gerektiğini tam bir artvinli mertliği ile açıklayıp tehtitler savuran artvinliler, insan değilsiniz.

    güzelce mesaj atan senin pezevenk enisten ve sabadur isimli artvinli dostları tenzih ederim.
  • sayılara bakınca hem çocuk yaşta evlendirmelerin hemde doğum yapmaların düştüğü gözlemleniyor. sanki birileri bu düşüşe müdahale etmeye çalışıyor gibi... düşündürücüdür.
  • doğudakilerin büyük bölümünün diğer bölgelere göç etmesinden dolayı güneydoğu sanki çok temizmiş gibi yorumlar yapmayın boşuna.

    memleketin dört bir yanı çamur içinde, hiçbirimiz temiz değiliz. yapanlar kadar olmasa da, sessiz kalanlar, görmezden gelenler de suçlu. o düğünlere giden savcı, kaymakam vs vs en suçluları da bunlar.
  • bana komşu iller maraş ve antep'in böyle çok çıkması yanıltmasın. doğudan aldıkları göçler bunun sonucudur. muş ağrı bitlis'e şaşırmadım, adana antep maraş oranını da bunlar arttırıyor.
hesabın var mı? giriş yap