• kese kese ropörtajları yayınlamaları bile özellikle tutuşmuş tiplerin arada gülmelerini kesmeleri bile habercilik adına yaptıkları adilliği gösteriyor. dikkat edin, ropörtaj yaptıkları kişilerin verdikleri cevaplar kesilip montajlanmış.
    arada gülüyor ropörtaj yapanlar, kurmaca ropörtaj onlara bile komik geliyor.

    ne zannediyorlar mal mı bu insanları?
    ama az kaldı... bu rezillere de gereken cevap verilecektir.
    o zaman da biz taşşak geçeriz...
  • öyle optimum akpli de değil. hepsinin ayarlar ultrada.. adamlar her gece rüyalarında erdoğan'ı görüyorlardır. hemde en az 60 fps. öyle takılmada yok..
  • bizden ayrı ütopik bir dünyada yaşadıklarına inanıyorum. ne dış güçlerin oyununa geliyorlar, ne ekonomik kriz yaşıyorlar. dünya onlara dümdüz.
    gerekirse tezek yakıp mutlu olan insanlardır. zamlardan etkilenmezler. tecavüz, hırsızlık gibi kavramlar yok onların dünyasında. başına kötü şeyler gelenler genelde haketmiş ve ilahi adalet tecelli etmiş oluyor. ( mini etek giyersen başına bunlar gelir gibisinden)
    inançları da farklıdır bu dünya insanlarının.
    neyse daha fazla devam edemeyeceğim..
  • bir gun instagram'da oradan oraya savrulurken bir kisinin profiline girdim, oyuncu olmak isteyen, kendini cok karizmatik sanan bir yurdum insani, cast ajansa kayitli ve bir kac dizide arkada yuruyen adam olarak rol almis zaten paylasimlari da oyunculuk sevdasi uzerineydi. bu kisinin hesabinda bir kac tane "a haber roportajindan" adli fotograf vardi normal sokak roportaji. adam onu tv performansi olarak paylasmis profilinde.

    bu da bana ister istemez sunu dusundurdu herkesin akp'li (gibi) olmasi olayi o kisilerin cast ajanslardan cagirilmis ne diyecekleri ezberletilmis tipler.

    o gunden sonra daha dikkatli izledim ve gercekten muhabir sagina donse ayni cevaplari aliyor soluna donse ayni cevaplari aliyor.

    konya'da bile sokaktan 10 kisiyi cevirsen 10'unun ayni dusunme ihtimali oldukca dusukken istanbul, ankara gibi sehirlerde nerede bu bolluk?
  • 24 saatlik propaganda ritüellerinde 15 saniye bile olsa muhalefet lehine bir gorus, yazi, söylem gostermek istemedikleri icin!

    allah korusun, kafalari karisir bazilarinin.
  • bu akp li siyasetçiler ve a haber gibi yandaş tvler milletin aklıyla alay etmiyorsa bende birşey bilmiyorum.
  • bunun kurgu olduğunu söyleyen taocudur, dombilidir.

    a haber basın meslek ilkelerine sıkı sıkıya bağlı, tarafsız haberciliği gazeteciliğin namusu bellemiş, ahlaklı, güvenilir ve dünya çapında saygın bir yayın organıdır.
  • en çok kameramana üzülüyorum.baya yorucu olmalı, o kadar dolanıyorlar seti tamamlayabilmek için...
hesabın var mı? giriş yap