• alan rickman'ın yöneteceği ve kate winslet'ın başrolünde olduğu, 2014 yılında vizyona girecek olan drama. fransa kralı 15.louis zamanında geçen ve iki mimarın rekabetini ve romantik ilişkilerini anlatan bir film olacakmış.

    http://www.bakiniz.com/…ttle-chaostan-set-fotolari/
    http://www.imdb.com/title/tt2639254/
  • kate winslet ablamız için izlenebilir bir film. onun dışında ingilizce konuşan güneş kral sinirinizi bozabilir.
  • kate winslet ki kendisine bayılırım ama neden bu filmde oynadığını bu hatayı neden yaptığını anlamış değilim. alan rickman'ı mı kıramadı anlamadım ki... fazlasıyla klişe sıkıcı ve yavan bir filmdi küçük karmaşa. festivalin de izlediğim filmler arasında en zayıf halkasıydı.
  • başka sinema haziran programında yer alan filmlerden biri.

    http://www.baskasinema.com/…-filmler/a-little-chaos
  • sıradan hikayesiyle sıkan, üst düzey oyunculuklar uğruna sonuna kadar katlanılan filmdir.
  • --- spoiler ---

    finaldeki keçiören havuzunun açılışıyla içimi bir hoş eden film.

    keçiören belediyesinin elinin kiri olabilecek basit bir yapı için film boyu gereksiz tantana koparıldı. filmin tek kazancı ingilizce konuşan fransız kral ve şürekâsı.

    --- spoiler ---

    ayrıca (bkz: kate sana laflar hazırladım)
    :(
  • alan rickman'ın yazıp yönetip yardımcı rollerden birisini üstlendiği, kate winslet ile matthias schoenaerts'in başrolleri üstlendiği kostümlü drama. kral'ın emriyle iki mühendisin çamurluk bir yerden bir mekân yaratmaları anlatılıyor. merkezde winslet'ın karakteri var. mekânı kendisi tasarlayıp işçilerle birlikte inşa ediyor. rahmetli rickman'ı ise en fazla 15 dk görüyoruz. keza stanley tucci de fazla görünmüyor. 4 sahnesi vardı aktörün. peki nasıldı film? "yavan", "tek düze", "sıkıcı", "heyecansız", "temposuz" gibi çeşitli sıfatları hak ediyor. sıradan bir film yapmış rahmetli rickman. bir mekânın inşa edilme sürecinde iki mimarın birbirlerine âşık olmaları da işleniyor ama filmin romantizm tarafı da kof, drama tarafı da. müzikleri de beğendiğimi söyleyemem. oyunculuklar ise ortalama. matthias, alan ve kate çooook daha iyi performanslar ortaya koymuşlardı önceki filmlerinde. alan zaten çok görünmüyor ama göründüğü sahnelerde de fazlasıyla ekonomik oynamış (meali "kaşını dahi kaldırmıyor", belki kral öyle birisiydi, bilemedim). matt ile kate en fazla "fena değillerdi". filmin yıldızı, görüntü yönetmeni. işini çok iyi yapmış. sonuçta, oyuncular için izlenebilir, rahmetlinin son işlerinden olduğu için izlenebilir. ama beklentileri düşürerek izlenmeli. ışıltısız bir kostümlü drama...
  • kate winslet hatrına seyrettiğimiz, fransız kralı 14. louis'in versailles sarayının devasa bahçasinin bir köşesine bir açık hava tiyatrosu kurdurmasını konu alan film.

    fransız sarayı ve çevresinin kimin eli kimin cebinde oynadığını gösteren bir film ayrıca.

    ilk görüşte kate ablanın asaletine kendini kurban edesi gelen karakterler bütünü var.
    kate abla da peyzajcı, ya da bizdeki anlamıyla bahçivan.

    alışılmış kate winslet sahnelerinden azıcık barındırıyor .
hesabın var mı? giriş yap