• bir gerçektir. ve bu müslüman katili şerefsiz devletin ortadoğudaki en büyük işbirlikçileri siyasal islamcılar, yani sahte müslümanlardır. mesela yaşını almış bir afgan'a amerika'nın nasıl bir devlet olduğunu soracak olursanız size şunları söyleyecektir; amerika, 1970'lerde tamamen sosyalizm ile huzur içinde yaşayan afganistan'da cihatçı örgütleri finanse ederek sosyalizmi yavaş yavaş yok etti. ardından ülkede huzur kalmadı. kafa kesen terörist siyasal islamcılar taliban adını verdikleri şeriatçı bir örgüt kurarak ülkede yönetimi ele geçirdi ve halka kan kusturdu. taliban sonrası afganistan hızla fakirleşip nüfusu hızla azalırken, afganistan'ın tüm doğal kaynakları da amerika tarafından yağmalanmış, afgan toprakları uyuşturucunun merkezi haline getirilmişti. taliban'ı kuran ve yöneten katil amerika'dır. suriye'yi, ırak'ı ve kuzey afrika ülkelerini taliban'ın askerleriyle karıştırmış ve bu ülkeleri mahvetmiştir. usame bin ladin, 11 eylül saldırıları ve ülkemizde gerçekleşen 15 temmuz olayları amerika'nın tertiplediği rezil, kepaze bir tiyatrodur. afgan halkına hayatı zindan eden, bugün aynı tiyatroyu ukrayna'da deneyen, 15 temmuz ile de bu ülkeye büyük zararlar veren orospu çocuğu katil emperyalist amerika tam 80 yıldır bütün dünyayı istediğince dizayn ediyor. katil amerika, yani siyonizm, amerikan topraklarında yaşayan 300milyon kişinin refahı için dünyanın geri kalanına hayatı zehir etmektedir. siyonizmin tek amacı 300milyon amerikalı ve 70 milyon ingiltere halkının refah içinde yaşamasıdır. orospu çocukları bu uğurda 100 yıllardır soykırım yapıyor. ve siyasal islamcı şerefsizler de 100 yıldır bu iki katil devletle işbirliği yaparak "keşke ingiliz kazansaydı" veya "keşke yunan kazansaydı" diyecek kadar köpek olduklarını ispatlıyorlar.

    hitler'in ortaya çıkmasının arkasında da yine siyonizm vardır. hitler'in yaptıklarının sonucunda kurulması asla mümkün olmayan yahudi israil devleti kurulmuştur. bir yahudi devleti kurabilmek için hitler'e soykırım yaptırarak hem alman mükemmeliyetçiliğine ve markasına darbe vurdular hem de israil devletini kurdular. sonucunda ne olduğuna bakmak olayları çözmenize ve arkasında kimlerin olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. hitler yahudilere soykırım yaptı diye yahudi karşıtı olmuş olmuyor. aksine yahudi devletinin kurulmasına öncülük etmiş oluyor. ölen yahudiler mi? siyonist katillerin umrunda bile değil. siyonizm için önemli olan israil devletinin kurulmasıdır. buna çok basit bir örnek daha; 15 temmuz darbe tiyatrosu sonucunda ne oldu? başkanlık sistemine geçildi, tek adam rejimi ve bir tür örtülü diktatörlük kuruldu. 15 temmuz darbe tiyatrosu olmasaydı bu mümkün müydü? asla. eğer 15 temmuz darbe tiyatrosu olmasaydı bugün ülkeyi yöneten bu ucube sistemin gelmesi mümkün değildi. peki bu sisteme geçilmesi en çok kime yaradı? cevap : katil amerika. amerika, kuklası akp aracılığı ile bugün türkiye'de istediği gibi her kanunu çıkartıp, ülkede istediği herşeyi yaptırıyor. yasama, yürütme ve yargı tamamen amerika'nın emrinde. saray rejimi her bir hücresiyle amerika'ya bağımlı ve biat etmiş halde. amerika'dan habersiz tuvalete gidemiyorlar. 20 yıllık akp iktidarıyla tam bir amerikan mandası haline geldik. 2003 mart tezkeresi mecliste oylanırken türkiye'de başkanlık sistemi olsaydı amerika ırak'ı 2 yıl önceden işgal edecek ve ortadoğuda şartlar çok farklı şekilde cereyan edecekti.

    konumuza dönecek olursak amerika katil, orospu çocuğu, siyonist, soykırımcı ve hırsız bir devlettir. ve bu katil devlet işbirlkikçisi akp ile birlikte şuanda türkiye'yi tarihte hiç olmadığı kadar sömürmekte ve yağmalamaktadır. türkiye'de iktidar tamamen amerika'nın, yani siyonizmin emrinde ve kontrolündedir. türkiye akp sayesinde amerikan mandası haline gelmiştir.

    ek : ben bunları söyledim diye rusçu olmam. ben hür bir solcuyum. kendimle de gurur duyuyorum. ancak aşağıda beni rusçulukla yaftalayan akköpekler şunu iyi bilsin; siz yukarıda bahsettiğim siyasal islamcılarsınız, yani sabetayistlersiniz. siz amerikan kuklasınınız, köpeğisiniz. kendinizden utanmalısınız. zira köpekliğini ve maşalığını yaptığınız amerika, müslüman katili ve alçak bir devlettir.
  • banu avar sen misin?
    polis, bilemedin jandarma diyelim biz ona.
    (bkz: dünya polisi).
    (bkz: amerika dünyanın jandarmasıdır)
    zira rusya, çin, iran gibi ülkelerin metodlarını, kendi vatandaşlarına bile nasıl davrandıklarını görünce terör örgütlüğü abd'ye kalmaz diye düşünüyorum.
  • bosna, sudan, afganistan, pakistan, yemen, suriye, libya, ırak, kuveyt gibi ülkelere "demokrasi" maskesi altında ölüm götürüp, rusya'nın ukrayna'ya girmesini kınamak !
  • abd kadar güçlü olan hiçbir ülke adil olmaz. kimi az zulmeder, kimi çok. sonuç olarak gücü ölçüsünde hepsi (insanlar ve devletler) sapıtır. tarih en masum devletlerin ve insanların güçlendikçe nasıl yoldan çıktığını gösteren örneklerle dolu. hiçbir önemi olmayan (kafanızın büyüttüğü) ve size zerre önem vermeyen insanları tanrı yapmayı bırakın.
    unutmayın şeyh/lider uçmaz, mürit/halk uçurur.
  • rus ajanları faaliyete geçmiş.
    sizi gidi özgürlük düşmanı putin beslemeleri sizi.
  • abd'nin bugun oturdugu koltuga yarin çin oturursa o zaman gorursunuz teroru, orgutunu, distopyayi...

    aranizdan rastgele coluk cocugunuzu alip squid game oynatma potansiyeli goruyorum kendilerinde...

    kendi vatandasina, yurttasina sunlari yapan, sana bana ne yapmaz?

    link

    link2

    link3
  • eskiden benimde katıldığım fikir. ama artık aynı görüşte değilim. şöyle düşünün yarın abd ve ab dağıldı. rusya hele hele çin bizi ne yapar?

    amerika demokratik ve hukukun üstünlüğüne dayalı bir devlet. insan haklarına da diğer süpergüç adaylarına göre daha saygılı.
    özetle kötünün iyisi
  • 2.dünya savaşından beri gerçekleştirdiği her işgal operasyonuyla katmerlenen gerçektir.

    - tarihte kayıtlı nükleer saldırı yapabilmiş tek ülke,
    - vietnam, afganistan, ırak, suriye ve şu an aklıma gelmeyen, şirketokrasinin çıkarlarına aykırı her meseleye müdahale etmesi ve bir şekilde petrol başta olmak üzere tüm doğal kaynaklara şirketler adına çökmesi,
    - güney amerikada, afrikada, arap ülkelerinde katliamlara imza atan diktatörler ile el ense ilişkileri.

    (bkz: daha da gider bu)

    bir ülkenin ya da yapının terör örgütü olması için başka hangi kriterler lazım, bilmiyorum. ha rusya farklı mı? tabi ki değil. sonuçta silahlı gücü büyük ülkelerin hepsinde saykolar iktidarda. putin de bu manyaklıktan azade değil. ve fakat gözden kaçırılmaması gereken bir detay var. abd ve ingiltere güdümündeki nato, doğuya doğru mutlak bir yayılmacılık politikasını sürdürüyor. gladyo, cia, kontrgerilla yapılanması ve siyasal islam ile birlikte de bu işi gayet sofistike bir şekilde sürdürdü bunu. sadece rusya etrafındaki nato/abd üslerine bakarak bile kolaylıkla anlaşılabilecek bir mesele bu.

    zamanı olan "robert fisk, büyük medeniyet savaşı / ortadoğunun fethi" ve yordam yayınlarından çıkan "vijay prashad / esmer milletler" ve "arap baharı, libya kışı" kitaplarını edinsin. bu yüzyılda dökülen kan ve insan kaybının nedenlerini bulacağınıza eminim.

    keywords:(bkz: chicago boys) (bkz: tonkin körfezi olayı) (bkz: arap baharı)(bkz: pinochet) (bkz: kenan evren) (bkz: saddam hüseyin) (bkz: usame bin ladin)
  • amerikan köpekleri havlaya havlaya gelecekler şimdi. izleyin bakın nasıl da diklemesine yalayacaklar:)

    gerçi bunların bir çoğunun babası 6.filo'ya da domalmış ezelden satılık insanlar. çok da şey yapmayalım.

    argümana gel; abd yerine rusya veya çin olsa görürdünüz siz blablablablabla

    demek ki neymiş, dertleri dünya barışı falan değil bu ibnelerin. kendilerini güdecek çoban aramışlar ve en iyisinin abd olduğunu düşünmüşler. hal böyle olunca yaptığı terörist faaliyetler de legalleşiyor zihinde.

    olum siz insansınız lan insan, kendinizi bu kadar hakir görmeyin. primatlardan bir farkınız olsun, alooo!
hesabın var mı? giriş yap