• şekerbank yöneticisi, izoder ile yaptığı çalışmalarla örnek projeler gerçekleştirmektedirler. döviz yatırımının, yatırım olmadığının da farkındadır.
  • şekerbank'ta bireysel bankacılık; "abdurrahman özciğer'den önce ve sonra" diye ikiye ayrılır. bu bankada 2005 ve öncesi yıllarda yerlerde sürünen bireysel bankacılığı diriltmiş ve sektöründe olması gereken yerlere gelmesinde lokomotif olmuştur.

    oldukça heyecanlıdır ve en olmayacak şeyler için bile fikirler üretmeye çalışan bir yapısı vardır. süreçler konusunda uzmandır. inovasyon delisidir. sektöründe üst üste ödüller almış "ekokredi" projesi, kendisine aittir ve bankanın hâlâ ekmek yediği bir proje olarak devam etmektedir.

    bankada; diğer üst düzey yöneticilere ulaşmak kale duvarını geçmek gibiyken, kendisine ulaşmak bir telefon kadar kolaydır. direkt ulaşılabilen bir yöneticidir. şubelerden ve birimlerindeki personelden gelen her türlü sorunu hemen çözmek için elinden geleni yapmaya çalışır. sorumlu olduğu personeli, doğum günlerinde ünvan ayırdetmeden bizzat telefonla arayarak kutlayan ve istekleri olup olmadığını soran bir yöneticidir. dolayısı 600 kişilik ekibin tamamının gönlünü fethetmiş bir "insandır".

    bir defasında, şubemize geldiğinde, bana ismimle hitap edince çok mutlu olmuştum.

    şimdi ise, o güzel insan ve güzel ekibi, güzel atlara binip gittiler...

    biz ise... boşverin...
  • kendisiyle abank'ta iken kısa süre çalışma şansımız oldu ama üstad zarif sakin kişiliği ile her zaman klas bir insandı. gücüne oranla birtakım devrimci işler yapılmıştı o dönemde abankta ve en azından uygulamasında abdurrahman üstad vardı.
  • tee zamanında kendisini yöneticilik, liderlik, koçluk, mentörlük vb içerikler bulunan bir eğitim/seminer gibi bir yerde dinlemiştim. dinlemesem de olurdu çünkü anlattıkları tamamen ideal dünyada olan ve teoriden öte gidemeyen şeylerdi. gerçek dünyada yani pratikte anlattıkları o kadar havada kalıyor ki, ben şöyleydim ben böyleydim dedikçe kendisi, bir noktadan sonra “bu adam sahneye tamamen kendi egosunu tatmin için çıkmış” gibi bir hisse kapılıyor insan.
hesabın var mı? giriş yap