• ayni liseden mezun oldugum, ozel bir bankada bankaci olarak calisan ve ailesiyle yasayan ceylan timuroglu, abisinin bir arkadasiyla sinemaya gitti diye yataginda vurularak oldurulmus. olay dun gece, istanbul atasehir ferhatpasa mahallesinde gerceklesmis. kardesini yataginda oldurebilecek kadar vahsi insanlarin oldugunu gormek ve bunlarin aramizda oldugunu bilmek kahrediyor insani. allah sonumuzu hayir etsin..

    haber linki

    edit: link duzeltildi.
  • ben bu türk erkeği kafasını anlamıyorum lan.

    kız kardeşleri evlenirken düğününde göbek atarlar ama evli olmadığı biriyle birlikte olunca bazen birine, bazen de ikisine zarar vermeye kalkarlar.

    hasta mısınız olm siz?

    gencecik bir kızın hayatını yok eden katillerden sadece bir tanesinin haberi.
  • yatağında uyuyan bir kadını vurmanın erkeklik sayıldığı ülkede gerçekleşmiştir.
  • (bkz: ver müebbeti)
  • medyanin kendi yarattigi pisligi haber diye yayimladigi milyonlarca haberden birisidir bu insanlar sizin yuzunuzden bu haldeler orospu cocuklari sizi
    genc kizimiza allahtan rahmet kederli ailesine sabir dilerim ruh hastasi katilede gunessiz gunler dilerim
  • haberi okuyunca kanım dondu resmen. özellikle son yıllarda fazlalaşan bu ve benzeri haberler yüzünden haber okumaya çekinir oldum. kardeşini bir hiç uğruna vuranlar, bütün köy birleşip engelli kıza tecavüz edenler, küçük kız çocuklarını kaçırıp zorla evlendirenler, çocuklarını organ mafyalarına satanlar ve daha neler neler. dante cehennemi yine iyi tasvir etmiş şu zamanda türkiye'de yaşasaydı bu kadar iyimser olmazdı.
  • bir insan bunu kardeşine nasıl yapar ne kadar düşünsemde anlamıyorum. insan bile diyesim gelmiyor. suçu her ne olursa olsun ki ortada suç yok, bir insan kardeşine, canının parçasına nasıl böyle boktan bir sebepten kıyabilir?
    namus gibi boktan bir kavram, söz parçası yüzünden kendi parçasını yok edebilen iğrenç varlık. umarım adalet bu sefer olsun yerinde tecelli eder ve vicdanı onu asla rahat bırakmaz.
  • sadece sanığın fotoğrafına bakın ve hangi partili olduğunu tahmin edin. bu adamlar 15 yıl önce bu kadar yoktu nedense son 15 yılda milyonlara ulaştı, peki neden?

    cevabı biliyorsunuz.
  • bir tane namussuz tarafından işlenmiş cinayettir.
    tipine bakın aynı on beş yıldır türeyen hayvanlara benziyor.
    umarım en kısa zamanda yakalanıp müebbet hapse mahkum olur ve içeride götünden şırıngayla kan alınır.
  • orço ne istedin lan kızdan? bacında gözün mü vardı? neyi sindiremedin kendine?
    tanım; ruh hastası bir kişilik tarafindan katledilen ve gencecik bir hayatı söndüren sözde abi vahşetidir.
    yatacak yeriniz yok lan...
hesabın var mı? giriş yap