• bir toros klasiği denilebilir. kimsenin ölmemesi büyük bir şans.

    video

    kaynak
  • bir çomarın sebep olduğu, diğer çomarın ise katalizör görevi gördüğü kaza.
    toroslu çomar sürekli çizgi varken şerit değiştiriyor, sola geçip neredeyse duruyor, üstelik arkadan ambulans gelmesine rağmen yapıyor, sola dönüş yasağı olan yerden dönmeye çalışıyor. her türlü boku yiyor, kangoolu çomar ise doblo olamamanın verdiği eziklik ile "ben de terör estirebiliyorum bakın" diyerek olayları hızlandırıyor. olan ambulansa ve qashqai sürücülerine oldu tabi. yazık.
  • kangoo da ayni oranda kusurludur. hatta bu iki malin ehliyetlerini ellerinden alip, trafikten omur boyu men edilmelidir.

    dileyelim de ambulansta acil bir hasta olmasin. yoksa hayatini bile kaybetmis olabilir, sirf iki tane trafik kurallarindan bihaber kara cahil yuzunden.
  • biri aynaya bakmaz, oburu onun kicindan takip eder, oteki ters seritten terse girmeye kalkar...

    ulke ozeti gibi vidyo...
  • sağlık hizmetini ters yönde kullanan bir sürücünün yer aldığı kaza.
  • arkadan vuran suçlu..

    öyle değil miydi yoksa?

    edit büdüt eki: bakın kardeşim, şu kamera görüntüsü olmasa tramer torosa sıfır hata yazar. emin olun. bir ülke de herşey mi dandik işler ben bilmiyorum.
  • ambulansın takip mesafesi ile ne alaka amk hayatınızda araba mı kullanmadınız yoksa trol musunuz?

    gerizekalı torosun ta sağ şeritten gelip u dönüşünün yasak olduğu yerden dönmeye çalışması ile oluşan kazadır. ambulansın zerre kusuru yoktur.

    edit. mesaj kutuma saçma sapan cehalet kokan mesajlar geliyor. bunca yıllık şoförüm böyle cehalet görmedim. bahse konu olan şey ambulans. hemen önündeki jeep yol vermiyor, toros durup beklemesi gerekirken tarlada gider gibi sola kırıyor ama adamlar gelmiş ambulans hatalı diyor. orada dönüş yasağı olmasa bile o arabaların ambulansa yol verme zorunluluğu var bunu da mı akıl edemediniz ?
  • videoyu biraz incelediğinizde bırakın kural ihlali yapanı, kurallara uyan bir sürücü bile bulmakta zorluk çekeceksiniz. ters şeritten gelen yavşak sürücüye mi şaşıralım, bir anda şerit değiştirip ani hız kesen toros'a mı yoksa sinyal bile vermeden pata küte " nasıl olsa ben ambulansım geçiş üstünlüğüm var " diyen ambulans şoförüne mi ?!
  • lan kimlere canımızı emanet ediyoruz ya. basit bir şehir içi trafiğinde ölümlü kaza yapmak için tüm şartları geliştirmişler adamlar.
    5 kere izledim. kimde kusur yok ki amk!

    ambulans şoförü yola bakmıyor.
    toros jipin önüne atlıyor,
    jip frene basmakla sağa kaçmak arasında gidip geliyor (ki sağı boş olsa kurtaracak)
    kangoo! hele hele amınakodumun kangoo'su! ters şeritten gidiyor oçe ya!

    bir de orası eskiden dönüş serbest bir kavşakmış belli ki, belediye (sanırım belediyenin sorumlulğunda) orayı komple kapatmak yerine sikko kupalardan koyarak iptal etmiş. toros o kavşağın kapandığını ilk defa görüyor bence. çünkü şerit değiştirirken tereddütlü, net değil. ve dikiz aynasından bakmamasının sebebi de budur sanımca. yoksa şimdiye kadar zaten hayatta kalamazdı bu denyolukla.
hesabın var mı? giriş yap