• fetih diyetek ab ve bm lobisini haklı çıkartmaya çalışan yeteneksiz trol kardeşim sen de bir gün öğrenirsin trollüğün adabını bu işler yavaş yavaş.
  • vatan toprağı kaybedildiğini de görmüştür.

    (bkz: süleyman şah türbesi)
    (bkz: süleyman şah türbesi'nin imha edilmesi)
    (bkz: türkiye'nin süleyman şah türbesini ışid'e vermesi)

    edit: zaten ortada bir fetih yok. biz bir harekat yapıyoruz bu devletimizin geleceği için önemli. troll olmak bu kadar ayağa düşmemeli.

    ege’de kaybettiğimiz onlarca ada var. 90’lı yıllarda askerimizin çıkıp şanlı türk bayrağını göklere çektiği ve gerçekten fethettiğimiz kardak kayalıkları var. bizim paşamız çıkamadı daha geçenlerde o adaya helikopterle bakıp geri döndü.

    kıbrıs var başlı başına. bütün dünyaya kafa tuttuğumuz. bayrağımızı çekip türk milletinin rahat yaşanmasını sağladığımız.

    hatay var atatürk’ün kendi sağlığını kaybetmek pahasına vatana kattığı şehrimiz.
  • (bkz: milli lord)
  • atatürk sayesinde ülke sahibi olan ve bunu kabul etmeyen vatan hainlerinin yanında çok önemli değildir.
    düşünsene kocaman bir ülkeyi düşmandan arındırıyorsun.
    denize döküyorsun.
    bazı fetöş artıkları bunu hazmedemiyor.

    teşekkürler mustafa kemal atatürk.
  • "laik, demokratik cumhuriyet" adına öso gibi yamyam cihatçı sürüsünün kadrolu askeri olduğunu da görmüştür.
  • bu başlığı açana sormak lazım o teröristleri kim o bölgeye sınırlarımızdan geçirdi ve onların başı salim müslim midir nedir o herifi kim ağırladı diye
  • fetihi sadece at sırtında ülke fethetmek olarak düşünen ortaçağ kafası beyanatı. önemli olan akılları, gönülleri, kalpleri, zihinleri, dimağları fethetmek. bilgi ile; ilim ve irfan ile dünyayı fethetmek. elinde kılıç kalkan ile fetih devirleri geçti be arkadaşlar bırakın artık bunları. bakın adamlar mars'ı fethetti de güneş sisteminin dışına çıkacaklar az kaldı.
  • bir hırrım iddiası.

    ulan hırrım, sen fetih görmemişsin. ağa babalarının ingiliz generallerin "önüne yatmak" suretiyle anahtarını teslim ettiği istanbul ve bugün o sümüklü ellerinle entry sıçtığın şehir dahil olmak üzere, hepsinin fethini kutluyoruz biz zaten.

    ayrıca hırrım, fetih dediğin zaman günümüz türkçesi ve konuyla alakalı jargona baktığında "işgal" dersin ve gizliden gizliye götünü yalayıp para dilendiğin ab'nin iddialarını üzerinde ısıttığı ekmeğe yağ sürersin.

    ki zaten sende beyin olsaydı, atatürk'çüydün.
hesabın var mı? giriş yap