• atesli fanteziler insanlarının yangına körükle gidişleri, buram buram seks kokan bir ilişki. sıklıkla karşılıklı bir zeka ve dayanıklılık testi gibi başlar, iki taraf da birbirini yoklar. uzaktan kıskaçların şakırtıları kılıç sesleri gibi çevrelerinde vızıldıyor gibi görünür. oysa onlar çoktan kararlarını vermişlerdir. sırayla erkek kızı, sonra kız erkeği götürür. birbirlerine dehşetli bir sadakatleri olur çünkü sevişip durmaktan başkalarına bakacak halleri kalmaz pek. gizemli şeylere olan tutkuları, hafif paranoyaları ve depresyona olarak merakları ile süper keyifli bir çift yaratırlar. olduk olmadık kıskançlıkları kendi içlerinde oyunumsu bir halde tekrarlanıp duran aşk tazeleyici ve cinsellik tetikleyici bir unsurdur. anlık kararlarla spontane yaşamayı sevdikleri halde, evleri onların en önemli karar ve komuta merkezidir. kolay kolay ülke ve şehir değiştiremez ama bol bol seyahat ederler. anne baba olmaya karar verirlerse, genellikle çok eğlenceli ana babalar olur, çocuklarının entellektüel boyutları yaşıtlarının çok üzerinde olur.

    akrep baba akrep kız ilişkisi, deli eğlencelidir. baba kız bisikletten beraberce düşüp, zavallı anneye son tekne kazalarından söz ederler. akrep anne akrep erkek çocuğu ilişkisi ise, daha fazla kütüphanelerde, ören yerlerinde falan geçen bir ilişki olur.

    atlantis fal bilim merkezi sundu.
  • bol bol seks yapılan bir ilişki olur...
  • küçük kavgalar ve oyunlarla başlaması muhtemel,fazla tutkulu ve tehlikeli ilişki..dengesizlikleri çiftin çevresindeki insanları korkutup kaçırabilir..
  • bir nevi karşılıklı olarak mütamadiyen ayar verme birlikteliğidir. ama burcun özelliği itibariyle ilişki, ben ayar vermem sikerim haline dönüşmektedir.
  • ortaya çıkışı ani, sürdürülmesi zor ama zevkli, sonu?.. sonu olmayan, olamayan bir ilişkidir.
  • her iki tarafında inatcılıgı,fazla kıskanclıgı,lider ruhlulugu ancak deli gibi tutkunlugu sonucunda cıkmaza giden bir ilişkinin tanımı...
  • başlı başına bir efsanedir.akrep çiftler birbirlerinin diğer yarısı gibidirler.bitmek bilmeyen arzuları ellerinde tuttukları en değerli kozlarıdır.akla hayale sığmaz yaratıcılıklarını birbilerinin üzerinde denerler.sadece bakışlarıyla birbirlerini büyüler,esir eder,maymuna çevirirler. uzun süreceği garanti olan keyifli bir serüven,bir çeşit scorpion odysseydir.

    edit: yok öyle uzun sürmesi garanti falan akrep makrep dinlemiyip 2,5 ay sonra bitebiliyo
  • birbirlerine soka soka oldurmeleriyle sonlanir
hesabın var mı? giriş yap