• ahaber izleyin kimin yanındaysa bilin ki en büyük akpli kendisidir. pusula hiç şaşmaz.

    edit: ben entry'i girdiğim zaman ahaber'e girip bakarak yazmadım. bazı şeyleri görebilmek için müthiş bir öngörüye ihtiyacınız yok. kılıçdaroğlu'nun akp neferi olduğunu bilmek gibi.

    bana özelden hani, nerde, ben birşey görmedim diyenler hangi organları ile izliyorlar kanalı, random açtım kanalı alttaki spota bak.
  • anket başlığı.

    tabii ki akşener! yok öyle 1 sene ayak yapıp son saniyede çark etmek.

    tam da sağcılara yakışacak bir hareket. tebrikler.

    bir de kılıçdaroğlu'na dinozor falan diyen var.

    gitsin şimdi ümit özdağ'a katılsın. ikisi de o kadar itici figürler ki millet millet diyorlar ama ittifak kurup sonra ayrıldıkları partinin belediye başkanlarını kendi saflarında aday olmaya davet ediyorlar.

    nereden baksan zavallıca hareket.
  • arkadaşlar siyasette ya muhalefet komple silinecek ya da iktidar ve chp genel başkanları siyasete veda edecek.

    meral aksener ısrarla kemal kılıçdaroğlu'nun aday olmaması için sabırla bekledi ama adam diretti diretti durdu. azıcık düşünün kim kendinden ödün verdi ülke için kim vermedi. iyi parti tarih olma pahasına ülkesi için seçimi kazanacak doğru bir adayla çıkma derdinde, beni aday yapın demedi hiç bir zaman.

    kılıçdaroğlu akpve fetö dostluğu zamanında kasetle chp'nin başına gelmiş bir kişi.
    her seçimde sahte muhalefet yaparak erdoğan'a çalıştı. son cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adayı muharrem ince'yi bile destekletmedi...
  • kısa ve net; kılıçtaroğlu.
    oy oranım hepinizden yüksek, en çok cb olmayı ben hakediyorum diye insanlara başka seçenek bırakmayarak direnmesi sonucu olay buralara geldi.
  • cevabı akşener olan soru.

    koalisyonlu güçlendirilmiş parlementer sistemi savunup, en kritik anda sistemi patlatırsan sadece 6 lı masaya değil bu sisteme olan inancı da bitirirsin.

    haklıysan da böylece haksız konuma geçersin.
  • kılıçdaroğlu akşener'in ideal adayı olmaz anlarım da, masadan ayrılmasına neden olacak kadar kabul edilmeyecek bir liderse neden o kadar zaman masada oturdu. net bir şekilde ciddi bir samimiyetsizlik var akşener'de.

    erdoğan ölüm, kılıçdaroğlu sıtma ise, cumhurbaşkanlığını sıtma olarak gördüğü kişi ile nasıl siyasi ortaklık yaptı.
  • demagoji ve safsatının formüllerinden biri doğru olan sözü yanlış bağlamda dile getirmektir. meral akşener, bu taktiği kullanarak haklı gözükmeye çabalıyor.
    sürecin başında bu tartışma yapılsaydı, akşener daha haklı gözükebilirdi. ama son 2 ay kala bütün diğer konularda mutabakata varılıp, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelindiğinde bu açıklamalar yapılıyorsa, açıkça akşener haksızdır. haksız olmanın ötesinde sinsi bir ihanet odağıdır.
  • sembolik cumhurbaskani benim rakiplerimden biri olsun da sonraki secimde zorlanmayayip, guc bana kalsin azinlik oyumla basbakan olayim.

    comar akp kitlesi tayyip'i satinca zaten default bana gelirler diyen bencil sahis haksizdir.

    yavas cb olsun kk basbakan olsun madem. sagci cb solcu bb. onu kabul etsin madem fedakar.

    kilicdaroglunu suclamiyorum gelecegi gayet net goruyor
  • akşener dibine kadar haklıdır. bu kadar diretmenin ne anlamı var acaba? kendi seçmenin istemiyor seni kemal kılıçdaroğlu.
  • ikisi de haksızdır. kendi istediği isimleri diretmek yerine ortak adayımız sarı tuvalet terliğidir bile deselerdi seçim kazanılmıştı. bunlar ülkeyi beraber yönetmeyecekler miydi? ne oldu da bir isim bu kadar önemli hale geldi.
hesabın var mı? giriş yap