• amerikali orta yas ustu tv oyuncusu. burada neyle biliniyor derseniz ben de bilmiyorum.
  • en cok 8 sezon oynadigi growing pains dizisindeki unutulmaz baba jason seaver roluyle hatirlanan, ayrica kendine bir robot ogul imal eden mucit rolunde oynadigi not quite human film serisinde (not quite human, not quite human 2, still not quite human) de cok komiktir. bu arada, biryerlerde, "alan thicke'nin adinin leonardo dicaprio ile ayni yapimda yer almasi ancak ruyalarinin en vah$isinde zar zor gercekle$ir" diye bir yorum gordum ki dogrudur. o zaman "bu ufaklik rol caliyor, dizideki rolunu ufaltin, hatta gonderin" diye tepinmeselerdi, belki growing pains 15. sezonunu falan gorurdu.
  • joey ve how i met your motherda konuk oyuncu olarak kendini oynamıştır.
  • kanadalidir. bizde cok iyi bilinen ask gemisi, cocuklarla evlilik ve daha bilinmeyen bir cok dizide ve filmde oynamistir.
  • bu aralar sık sık anılan robin thicke adını ne zaman duysam aklıma gelen ve acaba aralarında bir akrabalık var mı diye merak ettiğim kişi. how i met your mother'da robin'in bir çok projede beraber çalıştığı ve ara ara bölümlerde de boy gösteren oyuncudur. en akılda kalan bölüm de robin ve nicole scherzinger'le beraber yaptıkları kids show'lu bölümdür. (çocuklara yönelik yapılan ama kanadalıların naifliği sonucu bir çok cinsel gönderme içeren program). geçen gün tekrar izledim, yıllar sonra robin ve nicole two beawers are better than one şarkısını söylerken bütün kanadalıların eşlik etmesi beni saçma şekilde ağlattı hatta. şimdi öyle bir yerde susam sokağının şarkısı çalsa, biz de 80-90 arası doğan kuşak olarak hep beraber söylesek, kadeh tokuştursak filan ne güzel olurdu diye de düşünmedim değil.
  • bugun gecirdigi kalp krizi sonucu hayata gozlerini yuman aktor.
  • ölmüş.
    bi an acaba yalan mı diyerek google'da arama yaptım ve doğruymuş. niye bu kadar şaşırdım ben de bilmiyorum.
  • robin thicke'nin babası, kanada'lı oyuncu. robin thicke ilk eşinden olmuş. 3. eşi bolivya'lı tanya callau ile 11 yıl evli kalmıştır. 1647 doğumlu oyuncu 2016 yaşamını yitirdi.
hesabın var mı? giriş yap