• domain piyasasında kendine yer etmiş alım satım sitesi.
    saçma sapan bir açık artırma sistemi ile alıcıya destek olurken satıcının canını sıkmakta mahsur görmemektedir.
    şöyleki; siz bir domaini açık artımaya çıkarığ, minimum bir fiyat belirlediğinizde, alıcılardan alınan teklifi sizin belirlediğiniz minumum fiyata en yakın rakam olarak teklifi giriyor. mesela siz 100 tl lik minumum bir fiyat belirliyorsunuz, ben sizin domaninize 500 tl fiyat teklifi vermeme rağmen 101 tl olarak görünüyor benim teklifim.
  • .ist, .istanbul domainlerinde açık arttırmayı üstlenen kurum
  • açık arttırmalarda kime istiyorlarsa ona kazandıran firma. bizzat sistemlerinin her yerinde en yüksek teklifi ben vermiş olmama rağmen benden önceki teklifin kazandığını belirtiyorlar. sistemsel bir hata olduğu için benim teklifim görünüyormuş yoksa ben kazanmamışmışım. gelin görün ki açık arttırma bitiş saati benim teklifimden 7 dakika sonra görünüyor. sistemsel bir hata varsa da beni ilgilendiren kısmı neresi anlamadım. ayrıca kendilerini haklı çıkarmak için benimle diğer teklif sahiplerinin mail adreslerini ve yaptıkları teklifleri paylaşmakta herhangi bir beis görmediler. gizlilik sözleşmesini okusan kesinlikle 3.kişilerle paylaşılmıyor bilgilerimiz. kendilerinden cevap bekliyorum. gelmediği takdirde hem görev ve yetkinin kötüye kullanımı hem de gizlilik sözleşmesi ihlali üzerine dava açacağım. domainimi de artık istediklerine satarlar. umarım elde ettikleri para ile dava masraflarını karşılayabilirler.
  • ilk domain alışımda beni hüsrana uğratmış sitedir. adam 1250 liraya domaini satıyordu. teklif verdim kabul etti. ödemesini yaptım sonrasında adam vazgeçti.

    alanadlari.com da bununla ilgili hiçbirşey yapmadı. domain hala 7000 küsür liradan satışta gözüküyor.

    neyseki ikinci domain alışım sorunsuz geçti.

    ama robot gibiler be arkadaş. sende benim gibi bir insansın. bu kadar kasılmanın anlamı nedir. mesaj atarken filan biraz daha içten, biraz daha açıklayıcı şeyler yazsana.

    kurumsallığın yakışmadığı bir firmadır.

    ilk satıştaki sorunlardan sebep sahibiyle telefonla da görüşmüşlüğüm var. konuşması filan düzgün, güven verici ve saygılı bir arkadaş.

    genede güzel büyüttü işini. türkiye'deki olmayan bir açığı kapattı. iyi de oldu. arada illaki kasıtlı - kasıtsız hatalar olacaktır.

    buradan başarılar dileriz kendisine...

    feedbackleri iyi değerlendirirse çok daha başarılı olacaktır...
  • türkiye'de çok önemli bir açığı kapatan alan adı alım-satım sitesi. alan adları konusunda oldukça tecrübeli olan okan yıldırım'ın girişimi. elbette kusurları olabilir, geribildirimde bulunarak sorunları çözmeyi deneyebilirsiniz.
  • forum bölümü de açılmış "dijital emlak piyasası" mottolu site.

    https://forum.alanadlari.com/
hesabın var mı? giriş yap