• bu hafta itibariyle tarih olmuş darknet market. sitenin işlem hacmi binlerce btc'yi bulduğundan olası bir exit scam söz konusu ancak muhtemel adminlerden birinin tutuklandığı tayland'da iade edilmeyi beklerken intihar etmesi olayın geniş çaplı bir operasyon olma ihtimalini destekliyor.
    sıradan bir bilgisayar mühendisi olan alexander cazes'in içinde bir lamborghini aventador da bulunan mal varlığı ise bütün şüpheleri ortadan kaldırmaya yetiyor zira alphabay organizasyonunun günlük kazancı olarak 600.000-800.000 dolarlardan bahsediliyor.
  • alexandre cazes tayland'da bir cezaevinde vefat etmis.
  • alphabay tr devam ediyor ve milleti dolandırmaya tam gaz devam. her ay isim değiştiriyorlar. aman dikkat
    bu linkten canı yananlar paylaşım yapmakta..
  • şöyle geriye dönüp bakıldığında, bitfinex bitcoin hırsızlığı gerçekleştiğinde (119 bin bitcoinin buharlaşması olayı), bu darkweb’in ulaşılması zor, çok gizli denen siteleri (alphabay mesela) şak diye fbi tarafından el konulup, al sat yapanların kimliği hemen ortaya çıkarılmıştı.

    hırsızlık malı olduğu bilinen işaretli bitcoinleri alphabay üzerinden satın almayı kabul eden alexandre cazes, yaşadığı tayland’da ölü ele geçirilmiş (yargılanmak ve işbirlikçilerini ortaya çıkarmak için abd’ye getirilemeden tayland’da hapiste ölmüş). çok şaşırdık aq *.

    (bkz: what a plot twist)
hesabın var mı? giriş yap