• istanbul büyükşehir belediyesinin muhteşem icadı. besleyiciymiş. 25 kuruşmuş. ama bi kusuru var çok küçük. e siz de çok büyük ekmek yiyorsunuz canım, o da pahalı oluyor doğal olarak. umarım aylık 250 milyon altın maaş alıp bu ekmeklerden yemeye başlamayız.
    (bkz: ekmek bulamazlarsa pasta yesinler)
  • tadı oldukça güzel ayrıca sadece 25 kuruş gibi bir fiyata doyurucu, besleyici ve lif bakımından zengin bu ekmekçiği alabiliyorsunuz. içerisinde keçiboynuzu olmasının nedeni şeker kullanılmaması, keçiboynuzu ve üzüm'ün doğal tadını alıyorsunuz. ve tok tutuyor. 60 gr.'lık bir adedi insanı doyuruyor desem yalan olmaz.

    uno ya da başka bir firma bu ürünü yapsa emin olun çok daha pahalıya satardı, o nedenle bile takdir edilesi.
  • yarım ekmek tutkunu fırat'a da annesinin yedirmesi gereken ekmek. zavallı iyice nohuttan oğlan oldu:(
  • bu çok sevgili(!) ibb'nin yaptığı en hayırlı iş olabilir. besleyici, lezzetli, sağlıklı ve de ucuz gerçekten de. ancak her daim ve her ihe büfesinde bulunmaması sinir bozucu.
  • 400.000 adet üretiyorlarmış günlük ama talebe yetişemiyorlar.birçok büfede sabah saatlerinde var ama akşama kalmıyor. 60 gr. ambalajlarda satılıyor ve 1 kilosu 4,1 tl'ye geliyor. fırınlarda satılan hiçbir özelliği olmayan 300 gr.(tam da emin değiliz) ekmeklerin kilosu 2,64 tl. içerisinde fındık, üzüm vs var. tüm bunlar dikkate alındığında (pratik ambalaj,hijyenik, besleyici vs.) süper bir ürün. düşünenden, uygulayandan allah razı olsun.
  • (bkz: altın ekmek)
  • kadir topbaş'ı bu hizmetinden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. özellikle zerdeçalı da ekletmesi kanserin önüne geçmek açısından takdire şayan bir düşünce. hatta tüm türkiyedeki ekmek üreticilerine örnek olacak bir hizmet. aslında ismi altın ekmek değil altın çörek. ilk ekmek diye çıktı ama sonra 2 dilim büyüklüğünde bir ürünü ekmek diye pazarlamanın komik olduğunu farketmiş olacaklar ki çörek oldu sonradan.

    efendim tadı bana göre gayet güzel. zaten normal ekmekte kullanılandan farklı iki çeşit un kullanılmış. üzüm parçaları rahatlıkla görülebiliyor. damacanada suyu hayatımdan çıkarttığım gibi bu çörekle de ekmeği hayatımdan çıkartmayı umuyorum. normal ekmek alışkanlığı ile yıllardır mideyi kandırdım bakalım yeni alışkanlık çabasında başarılı olabilecek miyim?

    kadir topbaş keşke bu hizmeti yıllar önce yapsaymış yada böyle verimli projeleri depreme yönelik de "tüm istanbulda" geliştirseymiş.
  • yuvarlak hale getirilmesi hoşuma gitmeyen güzel ekmek. dikdörtgen hali çok daha iyiydi.
  • (bkz: nokul)
hesabın var mı? giriş yap