• olay başlı başına bir saçmalıklar silsilesi.
    ergin atamanı kişilik olarak sevmem ve fenerbahçeliyim onu ilk olarak belirteyim.
    gayet normal durum efesin bu şekilde oy kullanması, sonuçta kendi lehine bir durum söz konusu ne yapması bekleniyordu acaba?
    güncelleme 1:
    bir arkadaş uyardı oylama da efesin aksi oy kullanması halinde sıralamasında değişiklik olmuyormuş, eğer öyleyse işler değişir lehinede aleyhine de bir durum yokken bu şekilde oy kullanması kibar tabirle yakışmamış. aynı ülkenin iki lokomotif kulübünün bu gibi durumlarda birbirini kollaması beklenir hatta kollaması gerekir.
    güncelleme 2:
    yanlız haberde şöyle bir detay* var
    “rus takımlarının maçları sayılmasın” diyenler ve “oynanmış tüm maçlar sayılsın, yüzdeye bakılsın* ” diyenler
    burada efes tersi oy kullanmış olsa galibiyet yüzdesi bakımından bir kaybı olmuyor + olarak fenerbahçe de playoff dışında kalmıyor.
    gerçekten yanlış bir seçim olmuş efes için, fenerbahçe için art niyet var malesef. keşke olmasaymış böyle birşey ama olan olmuş.
    bu olay eurovision da azerbaycanın biz yerine yunanistana tam puan vermesi gibi birşey.
  • anadolu efes'in doğru olanı seçtiği karardır. bakmayın kin min yazanları.
  • kendi menfaatleri doğrultusunda oy kullanan basketbolumuzun güzide klubu, yine birilerini kudurtmus. herifler sizin menfaatinize bişey yapmak zorunda mı? adam gibi takım kursaydiniz kalmasaydıniz play-off dışında. sizin basiretsiz ve beceriksiz sezonunuzun müsebbibi nasıl oluyor da efes oluyor?
  • tabi oğlum manyak mısınız efes kendi çıkarını değil fener'in çıkarını düşünmeliydi. herkes bir nihat amca değil sonuçta.
  • kendisini yukarı atacak oylamayı yaptığı için vatan hainliği, milli olmamak ile suçlanan efes... gerçekten fenerbahçe'lilerin zekası ülkücüler ve siyasal islamcıların zekası ve beşiktaşın büyüklüğü ile arasında bir yerde
  • zaten bu spor fener başarılı olsun diye yapılmış bir oyun. her takım feneri bir üst basamağa taşımak misyonuna sahiptir. bu görevi yerine getirmeyenler fener düşmanı ilan edilip spordan uzaklaştırılır.
  • mal herif aynı pozisyonda fenerbahçe değil de efes pilsen olsaydı acaba fenerbahçe hangi yönde oy kullanırdı, ay canım cicim efesim deyip efesin lehine mi oy kullanırdı yoksa kulübümüzün menfaatleri deyip kendi lehine mi oy kullanırdı. bu sorunun cevabını ver ve kendi entrynde editle.
  • fenerbahçe'nin üç rus takımını yenmesine rağmen "adam" gibi takım olamadığını öğrendiğimiz oylama. hatta cska'yı deplasmanda yenmişti.
  • olay baştan sona saçmalıklar silsilesi olduğu için efes’e sövmenin bir anlamı olmadığını düşündüğüm olay.
    birinci saçmalık, putin ukrayna’ya girdi diye basket takımının suçu ne amk , hadi milli takım olsa anlarım .
    ikinci saçmalık, hadi rus takımlarını elemeye karar verdin , oynanan maçları iptal mi edelim yoksa alınan puanlar sayılsın mı gibi kritik bir kararı takımlara oylatmak nasıl bir mantık? doğal olarak her takım hesap kitap yapıp hangi karar daha çok işine gelecekse o yönde oy verir .
    üçüncü saçmalık madem rus takımlarını elediniz cska’nın oylamada ne işi var ?
    bu euroleague yönetimi tam bir fiyasko , ciddiyetsizlik akıyor .
  • aynı durumda fenerde olsa böyle oy kullanırdı ki zaten en mantıklısı da budur, bunu da alınan oy çokluğundan görüyoruz.

    ayrıca fenerbahçe için de çok avantajsız bir durum yok, maç eksiği var ve önündeki 3 rus takımının çıkışı ile play off için kendinden daha zayıf takımlar ile başbaşa kalmış ve kazanabileceği bir mücadeleye girecek.
hesabın var mı? giriş yap