• üzücü olay. tahmin edebiliyorum nasıl hissettiğini.

    istanbul'da olsam gelirdim ama maalesef değilim.

    annenize başarılar dilerim. umarım bugün beklediğinden çok daha güzel olur. annelerin yüzünün gülmesi çok kıymetli.

    edit: resimlerine bakma fırsatını yeni buldum. gayet güzeller. ellerine sağlık.
  • yaptığınız güzel bir hareket olmuş ancak sayfaları incelediğimde sergi için yeterli kitle oluşmamışken çok afaki bir açılış olmuş. naçizane tavsiyem öncelikle annenizin bir kitle oluşturması ve sergi işlerini daha sonraya ertelemesi olur. evimin yanında olduğu için bugün ziyaret edeceğim ancak burdan yeterli ve doğru kitle hemen toplanmaz. zamana yayılacak bir konu.
  • yaptığınız gayet anlaşılabilir fakat hayran kitlesi ve seveni olusmadan bir sergiyi yapıyorsa bu sonucu eminim tahmin ediyordur. ben gidip album çıkarsam hadi beni üzmemek için albumumu alın dersem ne kadar tuhaf kaçarsa bu da öyle bir durum diye düşünüyorum. yine de yakında olanlar bir ugrayabilir tabi ki.
    başarılar dilediğim sergidir.
  • dramatik bir olay.
    ilk defa sürrealist bir anne görüyorum tebrikler.
  • aklıma the office dizisinde pam'in sergisine gelen michael scott kısımlı sahne geldi.
    https://www.youtube.com/watch?v=d-9e-5zm6-0

    bu evrensel bir şey. sanat dediğin hype işidir, sanat dediğin, aura işidir, sanat dediğin algıdır, sanat dediğin menfaattir sanat dediğin borsadır. gözlerimin içine bak kıpır kıpır.

    bunları yapamazsan kim, neden gelsin. taşıma suyla değirmen dönmez. bence bu salt gerçekliğe, "iyilik, acıma" güdüsüyle yaklaşılması, kişiye hakarettir.
  • hayat hayallerini gerceklestiremeyenlerle dolu, keske benim gencligimdede bazi imkanlarim olsaydi, su an cok iyi bir yazilimciydim, ekmek derdi olunca yeterli zamanim olmadi. umarim anneniz ulasir hayaline. benden gecti bu yastan sonra yazilima devam etmem zor. ama resim devam edilebilecek bisii
  • üzücü bir olay. insan ister istemez empati kuruyor. okurken içim burkuldu ve kahrolduğumu hissettim. bunu yanı sıra bir evladın annesi için cesaret edip de böyle bir girişimde bulunmasını gerçekten takdir ettim. keza annenin azmini de.
  • annemle kurs arkadasi olmalari muhtemel. :)
    ugramaya calisacagim.
  • tepki vermeyeceğim ama eleştireceğim.
    madem ki annenizi bu kadar önemsiyorsunuz. en azından sosyal medyasını yönetseniz ya da annenize bir telefon hediye etseniz iyi olacak.

    istanbul'da olsam imkan dahilinde giderdim tabi.
  • benim mesafem uzak ama yakında olsam gitmek isterdim. annenize sevgilerimi iletiyorum. çalışmaları çok güzel görünüyor
hesabın var mı? giriş yap