• 1936 amerika doğumlu sinema oyuncusu. polis akademisi'nin lt. mauser'i..
  • 84 yaşında yaşama veda etmiş olan oyuncu.

    --- spoiler ---

    art metrano, who played the officer ernie mauser in two police academy sequels and was a familiar face on episodic tv before a serious injury sustained in a home accident derailed his career in 1989, died of natural causes yesterday at his home in aventura, florida. he was 84.

    “yesterday ı lost my best friend, my mentor, my dad,” metrano’s son harry metrano posted today on ınstagram. “he was and will always be the toughest man ı know. ı have never met someone who has over come more adversities than him…”

    --- spoiler ---
  • seni hep “blue oyster bar” ile hatırlayacağım, yolun ışık olsun
  • vefatı ile üzen oyuncu. kendisini polis akademisi 2 ve 3'te mauser karakteri rolüyle tanımıştık. kankası proctor ile acemi çaylakların her türlü oyununa karşı dik durmuşlardı, mahoney ve ekibinin seviyesiz şakaları, blue oyster bar ile biten tuzaklar yıldıramamıştı. instagram'a 7 eylül'de proctor ile videosunu atmıştım, 9 eylül'de vefat ettiğini haberini aldım, maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor. toprağı bol olsun.
  • polis akademisinin trt'de yayınlandığı yıllardan tanıdığımız oyuncuydu. kendisi hakkında ilginç bir bilgi de, her nekadar adı soyadı kulağa italyanmış gibi gelse de oyuncunun babası türk annesi yunanmış.
    huzur içinde uyusun.

    (bkz: polis akademisi 2)
hesabın var mı? giriş yap