• twitter'da popüler olmuş bir tag. düz dünyacılardan sonra şimdi de aşı karşıtları atakta.
    öcü gibi korkuyorlar bill gates yoldaşımdan!
    aşı karşıtları ile düz dünyacılar aynı fabrikanın ürünüdür.
    gerçekten bir nüfus azaltma projesi varsa aşı karşıtları ve düz dünyacılar bu amaca hizmet ediyor demektir.
    aşı karşıtları insanlık için bir tehdittir. itlaf edilmelidir.

    kendi tercihleri kapsamında bireysel olarak aşı olmayanlara lafımız yok. o zaman aşı şöyle kötüdür böyle zararlıdır diye internette insanları aşıdan korkutacak propagandalar yapmayın.

    belki abartıyorum ama yılanın başını küçükken ezmek lazım. ayrıca salgın zamanında komplo teoriciler çok güçlendiler. önünü alamazsak aşı karşıtları yüzünden ölebilirsiniz. bu tip belirsiz, kaotik zamanlar onların işine gelir.

    " ben aşı olmak istemiyorum bırakın aşı olmayıp öleyim size giren çıkan nedir ?" diyen birisi net olarak gerizekalı ve cahildir.
    aşının amacı zaten toplumsal bağışıklık sağlamaktır. sen toplumsal bağışıklığı bozup vücudunda mutant virüs üretiyorsun senin yüzünden aşı olan milyarlarca insan boşuna aşı olmuş oluyor.

    bir insanın aşı karşıtı olması için tamamen akli melakelerini kaybetmiş şizofren ve paranoid bozukluk yaşaması lazım. salağın biri kahvede uydurmuş aşı olunca kalkmıyor diye bunlar da onun peşinden gitmiş. hepsi kahvehane muhabbeti bunlar. "oyun böyük yiğenim aşıda çip var."

    anladık siz aşı olmak istemiyorsunuz, ölmeyi göze alıyorsunuz, helal!
    ama böylesi bir küresel çapta pandemide aşı olmamak sadece sizi ilgilendiren bir mesele değil, tüm herkesin sağlığını ve güvenliğini tehdit eden bir meseledir. bu yüzden sadece covid-19 değil, her türlü ama her türlü pandemiye karşı önlem alınması gereklidir.
    canım istemiyor aşı olmuyorum, etrafa virüs saçıp diğer insanları tehlikeye atacağım demenin mantıklı bir açıklaması olamaz.
    yalancılık bu aşı karşıtlarının kanında var kanında!
    dünyanın diğer demokratik ülkelerinde aşı zorunlu. demokratik ülkeler bu tedbirleri almakla kalmıyorlar. aşı karşıtlarını internette yasaklıyorlar. cezalar veriliyor.
    batıda kişilerin fikir hürriyetine izin verilir, ama bilim karşıtlığına izin verilmez.
    gerçekleri çarpıtarak yanlış bilgiler verdiğinde devlet başkanı bile olsan başkanlığını elinden alırlar, çünkü demokrasi bunu gerektirir.
    bir tek bizde aşı karşıtları istedikleri gibi at koşturuyorlar. bu da türkiye'nin demokratik bir ülke olmadığının kanıtıdır.
    şu anda hala pek çok insan covid'ten kırılıyor, her gün 700 küsur suçsuz insan ölüyor.
    asıl suçlu aşı karşıtlarıdır.
    aşı karşıtlarının taktikleri hep aynı. tek bir ayrıntıya oynayıp, cahil insanların kafasında önce kuşku yaratmak, sonra bunları kendi aralarında bin kere tekrarlayıp kuşkuyu endişeye taşımak.
    sonra kendi bulandırdıkları suda, bakın zaten bunlar güvenliği tartışmalı diye kendileri çalıp oynuyorlar.
    kitlelerin bin bir kere aynı lafları tekrarlamasıyla, ortada bir güvenlik endişesi varmış izlenimi yaratılıyor.
    düz dünyacılar da aynı taktikleri kullanır. bu sayede dünyanın düz olduğuna insanları inandırırlar.

    önceden aşı olsam da olmasam da önemli değil, nasıl olsa kimseyle yakınlaşmıyorum, kalabalık yerlere girmiyorum. bu yüzden bana hastalık bulaşmaz bu yüzden aşı çokta gerekli değil diye düşünüyordum. ama bu sefer sırf bu aşı karşıtları yüzünden aşının önemini anladım ve koşa koşa aşı oldum. teşekkürler düz dünyacı ve aşı karşıtı aktivistleri...

    mükemmel bir fikir. aşıyı reddedene uzaktan iğne atılsın.
    “bana kalsa, tıpkı vahşi hayvanlara yapıldığı gibi uzaktan atılan iğnelerle aşılanmalarını sağlardım”
    “çalışma izinleri, ehliyetleri, ruhsatları iptal edilsin"
    "virüs bulaştırırlarsa cinayete teşebbüsten yargılansınlar"
    “vahşi hayvanlara yapıldığı gibi uzaktan atılan iğnelerle aşılansınlar”
    "oy kullanma hakları ellerinden alınmalı"
  • hem düzdünyacıyım hem de aşı karşıtıyım.
    son on yılda yatırımlarını aşı üzerine kimya firmalarına yapmış bill gates denen dallama ve aynı adam dünya nüfusunun azaltılması için fikirler beyan ediyor.
    bende gidip o adamın aşısını vurulayım.
    sektir lan ordan yapraam.
  • bakın biz nereden geliyoruz; (bkz: #89397599) hani şu adını ağzınıza almadan önce yarım saat civarı diklemesine yaladığınız bill amcanız var ya, pandemiden bir yıl önce pandemi başlığında bahsediliyor:)

    üst edit: bilime saygı, bilim adamına sevgi eyvallah da, eroin de bir zamanlar çocuk ilacıydı mesela:)
    etkileri de dokuz yıl sonra görülüyor mesela, hani şu dünya devi bayer'in çıkardığı ilaç. eroin yani:)

    özgür iradesi yerine, milletin gazına gelip aşıya koşan dalyaprakları rahatsız eden hastag.

    açtığın başlıkta beş enrty'den üçünü girersen bilgi sahibi olduğun değil, hiçbir şey anlatamadığın ortaya çıkıyor aslan parçası. sırf aşı karşıtlığı yüzünden koşa koşa aşı olmak he, serin hikayeymiş kardeş:)

    bu arada 2 doz aşı olduğunuz halde, bir varyant çıktı ve aşılarınızın hiçbir koruyuculuğu kalmadı. bilim bilim diye ortalarda dolaşıyorsunuz bir de utanmadan. ulan bu virüs insan işi dediydik, şimdi ne oldu da üretilmiş virüsün aşısını olmaya koştuk, yetmedi ilk varyantta başa dönüp üçüncüyü de yaparız yaaaeee demeye başladılar, siz hayırdır birader diyeniniz de yok. aşılar aşıtaparlık da yapıyor, buna eminim artık.

    size değmez ama yine de paylaşayım;

    --- spoiler ---

    gelecekteki sorun, nüfusu azaltmanın bir yolunu bulmak olacak. önce yaşlılarla başlayacağız, çünkü altmış altmışbeş yaşını aşar aşmaz ürettiklerinden daha uzun yaşıyorlar ve bu da topluma bir maliyet getiriyor. sonra zayıf olanlar ve sonra işe yaramazlar, topluma hiçbir katkısı bulunmayanlar, çünkü sayıları gittikçe artıyor ve özellikle aptallar. bu grupları hedef alan ötenazi. ötenazi, gelecekteki toplumlarımızın vazgeçilmez bir aracı olmak zorunda kalacak, her durumda. tabii ki insanları infaz edemeyiz, toplama kampları kuramayız. kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak, onlardan kurtulacağız. çok büyük bir nüfus ve büyük çoğunluğu gereksiz, ekonomik olarak çok pahalı bir şeydir. sosyal olarak insan makinesinin kademeli olarak bozulmasındansa, aniden durması çok daha iyidir. milyonlarca insan üzerinde zeka testleri yapamayız, tahmin edebileceğiniz gibi. bir şeyler bulacağız ve sebep olacağız. belirli insanları hedef alan bir salgın, gerçek bir ekonomik kriz ya da değil, yaşlı ve şişmanları etkileyen bir virüs ne fark eder? zayıf ve korkaklar ona boyun eğecek, aptal olan buna inanacak ve tedavi edilmeyi isteyecek, çözüm olacak tedavinin(!) planlamasını sağlamış olacağız. aptalların seçilimi böylece kendi kendine gerçekleşecek. mezbahaya kendi kendilerine gidecekler.

    verbatim 1981
    jacgues attali

    --- spoiler ---

    https://twitter.com/…rkk/status/1398013472151986180

    edit: madem aşılar bu kadar hayati öneme sahip, madem toplum sağlığı diye ortalarda yavşak yavşak dolaşıyorsunuz, peki neden dünyadaki hiçbir devlet kendi vatandaşına aşıları zorunlu hale getirmedi? aylardır aşı oluyor insanlar, abd dahil hiçbir ülke şart koşamadı o çok güvendiğiniz aşılara. bunu zerre düşündünüz mü de, gelip buralarda aylardır sorgulayan insanlara çomar diyorsunuz primat sürüleri sizi!

    burada da bir kardeşimiz, defalarca yaptığımız üzere, aptala anlatır gibi de değil, direkt aptala anlatmış;
    (bkz: #125700081)

    hepsini geçtim, sizin 13 nisan 2019 pandemi genelgesinden haberiniz bile yok. virüsün 2012'den beri planlı bir amacın ürünü olduğundan zerre haberiniz yok. bakın acıdır, sizin hiçbir şeyden haberiniz yok.

    ahahaha taze çıktı fırından; (bkz: biontech 2. doz süresinin 3 haftaya inmesi)

    daha bunlar iyi zamanlar, haftada bir aşılanacağınız günler de gelecek, nasıl olsa gönüllüsünüz:)
  • aşı karşıtları ve düz dünyacılar insanlığın terapisi aslında. bu kadar aptal olmadığım için halime şükrediyorum ve neşem yerine geliyor:)
  • üstteki yazar arkadaş çok güzel belirtmiş, dünya nüfusu azaltılacaksa azaltılan nüfus toplumsal gerekliliklere uyan, muhakeme edip aşının gerekliliğini kavrayıp aşı vurulan kesimden değil saçma sapan teorilerle, matematiksel ve istatistiksel olarak asla desteklenmeyen verilerle aşıya karşı olup vurulmayan güruhtan olacak.

    çevremde daha bir tane aklı çalışan adamın aşı karşıtı olduğunu görmedim. o kadar doktoru, sağlıkçısı, öğretmeni, mühendisi vs bilmiyor ama bizim aşı karşıtları whatsapptan dönen videolarla konuya müthiş hakim oldular anasını satayım.
    arkadaş olaya bilimsel yaklaşıyorsanız zaten rakamlar var, veriler var gayet açık bunlar. virüsün öldürücülük oranı / aşının yan etki oranı yaparsın aradaki muazzam farkı görüp ona göre karar verirsin ki aklın yolu bir, bu veriler bariz olarak aşıyı olmayı gösteriyor. ben anlamıyorum bu arkadaşlar neyine güveniyor da şansını virüsle denemeyi göze alıyor? ne haliniz varsa görün de denebilecek bir konu değil bunların aptallığı bizi de etkiliyor çünkü.
  • düz dünyacı, sicim kuramı fanatiği, 9/11'ın obama tarafından yapıldığına ve fenerbahçe'nin denizli'de kaybettiği şampiyonluğun bilderberg toplantılarında dizayn edildiğine emin olan, üçüncü kuşak bir reptillian olarak sonuna kadar desteklediğim tag.
  • dünyanın nüfusu arttıkça toplam zekanın düştüğünü ispatlayan başka bir başlık
    eskinin cahili edebini bilir susardı, şimdinin cahili bilenden çok konuşuyor.

    çağın sorunu, cahil cesareti olarak da adlandırılan dunning-kruger sendromu. akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olması.

    evet evet hepsi bill gates’in oyunu olma sen aşı..

    edit : sorgulamadan aşı olmak ile suçlanıyoruz. kim sorgulamıyor? konu şu tarihi, gerçek tarihçi yerine, geberip gitmiş olan fesli şaklabanlar gibi -binlerce defa yalan söylediği ispatlanmış olan kişilerden öğrenirseniz, bildiğinizi sandığınız şey gerçekler değil uydurmalar olur. insanlarda sizinle dalga geçer.
    aşı hakkında saygın bilimsel yayınlarda yayınlanmış bir tane olumsuz yazı yok. yüzbinlerce saygın bilim adamının yazdığı binlerce makale var, yan etkiler beklenenin çok çok altında. tüm bu hayatını bilme adamış yüzlerce makalesi olan, insanları değil 2-3 şaklabanı dinlerseniz dalga geçilmeniz normal. bunun yanında özel günlerden geçiyoruz, uzmanlar görüşlerini bildirmiş, bu yönde hareket etmeliyiz, aşı olmayan insanlar yüzünden virüsün dolaşıma devam edip mutasyona uğrama riski alınmakta. insanlık medeniyetinin başına gelen tüm musibetler bilmin, doğrunun yolundan çıkması ile gelmiştir, gelmeye devam ediyor.
  • daha geçen sene bir an önce aşı bulunsun şu beladan kurtulalım artık diyordu herkes. şimdi böyle diyen insanlar aşı beğenmiyor hepsi aşı karşıtı olmuş
  • bakın bu etikete yazanların hepsi ordinaryüs, hepsi bir araştırmadan bir araştırmaya koşan insanlar. hepsi vatsap gruplarında inanılmaz analizler yapıyorlar. aynen dünya nüfusunu azaltmaya çalışıyorlarhahahahaha
  • çok basit. hes sistemi ile aşı olmayan kimse gidip, avm'de kahvesini içemesin. bakın nasıl kuyruk oluyor millet hastane kapısında. sizin yüzünüzden hayatlarımızı 1 sene daha donduramayız..
hesabın var mı? giriş yap