• (aşk büyüsü) bir sabah güneş doğarken doğuya dönüp "sabah olduğunda o benim yanımda olacak." deyin, sonra batıya dönüp "akşam olduğunda ben onun yanında olacağım." deyin. aynı akşam güneş batarken batıya dönüp "akşam olduğunda o benim yanımda olacak.", sonra da doğuya dönüp "sabah olduğunda ben onun yanında olacağım" deyin.
    (doğacak aksiliklerden müessesemiz sorumluluk kabul etmez)
  • sevdiğiniz kişinin saçından bir tutam, bir giysisinden bir düğme, el yazısından ufak bir parça alın. bunları bir akşam küçük bir kumaşa sarıp yakın, küllerini evinizin yoluna dökün. üzerine bastığınız tozlar, size delice aşık olan kişinin aşk acısı olarak geri dönecektir size. (müessesemiz tamamen uyduruk büyülerin tutmasından ya da tutmamasından sorumlu değildir)
  • efendi olun, sevdiğiniz kişiye bir şiir yazın, yazamıyorsanız bir yerlerden bir aşk şiiri bulup onu kopyalayın *, sevdiceğinize çiçek yollayın.
    olmayacak gibiyse başka bir sevdicek bulup aynı işlemleri tekrarlayın. özel bir lanet yoksa üzerinizde ilk üç denemede sıfır kilometre bir sevdiceğiniz olur. (müessesemiz muhtemel geçimsizliklerden sorumlu değildir)
  • soğanı ayıklayıp küçük parçalar halinde doğrayın. 2 kaşık yağla kısık ateşte 4-5 dakika kızartın. içine un koyup 1-2 dakika daha karıştırın. ayıklayıp yıkadığınız mercimeği, et suyu ile birlikte katın ve yavaş yavaş kaynatın. çorbayı süzgeçten geçirin. tekrar ateşe koyun. bir iki taşım kaynatıp indirin. kızarmış ekmekle servis yapın. (bkz: erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer) (bkz: mercimek çorbası)
    (müessesemiz ayarı tutturulamamış yemeklerden sorumluluk kabul etmez)
  • her insanin en az bir kere yakalandigi bir buyudur ask.kimilerinin hayatina beyaz bir gunes gibi dogar.teninizi,ruhunuzu yakmaz.aci vermez buyu etkisindeyken.ruhunuz diger yarisini gormek icin ayrilir bedenden.parlakligi size yasama sevinci verir...kimilerinin hayatina ise kan kirmizisi renginde gelir.ruhunuzun en ucra koselerinin kavruldugunu hissedersiniz.bogazinizda tikanir buyu.nefes alip vermek bile zorlasir.sadece eliniz kolunuz bagli olarak zamanin demir kapilari ardinda caresizce beklersiniz...mutlaka "ben insanim" diyen varliklarin en az bir kere etkisinde kalmalari gereken bir buyudur...
    sonunda aci verse de...
  • acıyla onun sizi sevme olasılığının sıfır olduğu gerçeğinin farkına vardığınızda son olarak yapılabilecek büyü.
  • (bkz: hoşgörü)(bkz: saygı)
  • (bkz: trust)(bkz: hal hartley)
  • ilhan uçkan'ın ilk romanının adıdır.
  • sonunda ne olacağı bilinmez.
    - sen nasıl istersin harika kız, bunu senin için yaptım güzeller güzeli, sana tapıyorum.
    - kendimi şapşal gibi hissediyorum.
    galiba yapılan büyü ile ilgili bir sorun var.
hesabın var mı? giriş yap