• sporculara masaj icin kullanilir.
    bir bakima yag yaktigi dogru olabilir cunku uygulanan noktada kan dolasiminin hizlanmasina sebep olur ve daha derin dokulara ulasmak icin kullanilir. 1 kilo bile vermeyi beklemeyin derim ama bolgesel olarak yaglanmayi engellemeye ufacik bir yardimi dokunabilir. denemek lazim.
  • hemoroid tedavisinde harika sonuçlar veren karışımdır. varis için de kullanılır.
  • sürüldüğünde ağrıları azaltır ve ferahlık verir
  • at kestaneleri rendelenip sıcak suda bekletildiğinde elde edilen jeldir. cilde sürüp 2 saat beklettikten sonra yıkandığında adeta botoks etkisi gösterir.
  • masaj için çok ideal bir jel.

    bugün biraz boynum ağrıdığı için annemin tavsiyesiyle ilk kez kullandım ve inanılmaz rahatlattı boynumu yarım saat içinde.

    komple at kestanesi jeline batıp çıkasım geldi.

    herhangi bir kas ağrısı mı çekiyorsunuz, sinirlenip vücudunuzu fazla mı kastınız, at kestanesi jeli ile ovun, hayat güzelleşsin.

    o kadar diyorum.

    not: reklam metni gibi oldu ama değil. sadece övülmeyi hak ediyor o kadar.
  • romatizmal rahatsızlık yaşayanlara tavsiye edilen ve at kestanesinden üretilen bir jeldir.

    romatizmal ilaçlar genelde mideye olumsuz etki yaptığı için bu tür bitkisel ilaçlar daha çok tüketilmektedir. at kestanesi jeli vücutta oluşan tutulma, kas ağrısı veya romatizmal şikayetlerde kullanıldığı vakit cilde bir ferahlama vermekte ve sürüldüğü bölgedeki olumsuzluğa geçici olarak iyi gelmektedir. vicks gibi uçucu bir yapıya ve keskin bir kokuya sahip olan bu jel, aktarlardan kolayca temin edilebilmektedir.

    basura, varise, cilt çatlaklarına iyi gelen ve iltihap kurutucu bir etkiye de sahip olan bu jelin en büyük yan etkisi kalp ve damar rahatsızlığı çeken kişilerde görülmektedir. çünkü sürüldüğü bölgedeki damarları büzüştürme özelliğine sahiptir. ayrıca kan sulandırıcı ilaç kullananlara tavsiye edilmemektedir. cilt bu jele karşı herhangi bir tepki verirse yine kullanmaktan vazgeçilmelidir.
  • böyle bir şey yok.

    tembel bir puşt musunuz?

    uzun bir aradan sonra spora mı başladınız?

    poponuzu silerken bile acılar içinde mi kalıyorsunuz?

    sürün yoğurt gibi. anında alıyor ağrıyı.
  • menisküs sorununa tatbik edip olumlu sonuç aldığım jeldir. at kestanesi özütünün doku onarıcı özelliği var. reklam gibi olmasın ama huncalife markası iyidir.
  • ağrıyan bölgeye hafif masaj yaparak uygulandığında üşüme hissi geçene kadar ağrıyı dindiren balsam.

    ateşlenildiğinde; sırta, göbeğe, boyuna vs sürüp üzerine ütü ile ısıtılmış havlu kapatıyorsunuz ve uyuyup uyanıldığında terlemiş oluyorsunuz, ateş mateş kalmıyor.

    vee en önemlisi basur, evet basuru da geçiriyor. (babamdan biliyorum) uyumadan önce basurun bulunduğu bölgeye sürüyorsunuz. (gün içerisinde sürmenizi tavsiye etmem) birkaç gece yatmadan tekrar edildiğinde basur da yok oluyor.

    ne mübarek krem yahu dediğinizi duyar gibiyim.

    mikrotem cidden iyi. farmasi vs hikaye.
hesabın var mı? giriş yap