• "her çocuk üstün yeteneklidir" gibi iddialı bir ada sahip kitabın yazarı. okuyup göreceğiz bakalım her çocuk cidden üstün yetenekli hale getirilebiliyor muymuş. ben küçükken parmağımı burnuma sokup kulağımdan çıkartabiliyordum mesela. bu yeteneğim daha sonrasında kullanılmaya kullanılmaya köreldi (anne terliğinin dayanılmaz yaptırım gücü). kullanmaya devam etsem kesin üstün yetenekli olurdum diye düşünürüm hep. bugün illa ya acun ya da hülya avşar tam puan verirdi bana bu yetenekle.
  • 17 ekim'de kanal 24'e çıkmış. yakalasaydım programı arayıp soracaktım 35'ten sonra üstün yetenek geliştirilir mi diye.
  • şu anda cnntürk te gündem özel adlı programda konuşmakta. belki kitapları güzeldir bilemiycem ama çok sıkıcı bir konuşmacı. o kadar uzatıyor ki lafı hangi konudan girdi sonuç nereye çıktı kimse bir şey anlamıyor. hikaye ve fıkra anlatmaya bayılıyor bu programdan anladığım kadarıyla, anlatırken kendi kendine sırıtıp duruyor diğerleri dumur bi şekilde onu izliyor. fıkrasına gülünmeyen adamın okumuş yard. doç. olmuş hali.
  • cnn türk'ün bildik konukları arasında en güzellerinden bir tanesi. hata belki de en güzeli. inanılmaz bir çekiciliği var
  • güzel konuşan bir hanımefendi yazar.her çocuk üstün yeteneklidir kitabını da merak ettim.okunacaklar listesine eklemeyi düşünüyorum.

    --- spoiler ---

    dr. bahar eriş, çocuklarda yetenek gelişimi ve üstün yetenek eğitimi üzerine odaklanmış bir akademisyen ve yazardır. 1998-2004 arasında new york columbia üniversitesi teachers college’de üstün yetenek eğitimi programı’nda master ve doktora eğitimini tamamlamıştır. 2004-2014 yıllarında boğaziçi üniversitesi eğitim fakültesi’nde üstün yetenek eğitimi konusunda dersler vermiştir. 2015'ten bu yana bahçeşehir üniversitesi üstün yetenekliler eğitim merkezi’nde yard. doç. dr. olarak ders vermektedir.her çocuk üstün yeteneklidir ve anne beynim aç (alfa) kitaplarının yazarıdır.*
    --- spoiler ---
  • her çocuk üstün yeteneklidir, anne beynim açve çocuklar nasıl başarır kitaplarının yazarı, akademisyen. aynı zamanda çok başarılı bi simultane çevirmendir. çok zeki, çalışkan, pozitif enerjili, güleryüzlüdür. iyi bir konuşmacı, kendisini dinlettirmeyi biliyor, tane tane (simultane:)) konuşmasını ve ses tonunu çok beğeniyorum. ufak tefek, çok güzel kadındır aynı zamanda. ekranlarda görmekten memnunuz efenim.
  • dr. bahar eriş, çocuklarda yetenek gelişimi ve üstün yetenek eğitimi üzerine odaklanmış bir akademisyen ve yazardır.
    1998-2000 döneminde fulbright bursu ile abd’ye gitmiştir. new york columbia üniversitesi teachers college’de, üstün yetenek eğitimi programı’nda master eğitimini tamamlamıştır. 2005 yılında aynı bölümden ed. d. (eğitim doktoru) diplomasına hak kazanmıştır. 2000-2004 yıllarında okul öncesi üstün yetenek eğitimi programlarında öğretmen olarak görev yapmıştır.
    2004-2014 yıllarında boğaziçi üniversitesi eğitim fakültesi’nde üstün yetenek eğitimi konusunda dersler vermiştir. 2015 eylül ayından itibaren bahçeşehir üniversitesi üstün yetenekliler eğitim merkezi’nde yardımcı doç. dr. olarak dersler vermektedir.
    2014’ten bu yana çeşitli eğitim sitelerinde köşe yazıları yazmakta ve eğitim seminerleri vermektedir. aynı zamanda profesyonel simultane çevirmen olan eriş, boğaziçi üniversitesi mütercim tercümanlık bölümü mezunu ve türkiye konferans çevirmenleri derneği üyesidir.
  • katildigi bir programi izliyordum, ne guzel anlatiyor derken verdigi bir ornekle tam aksini dusunduren su cumleyi kurdu;

    "kadinlara sorun mutluluk nedir veya basari nedir diye, zengin bir koca bulmak diyecektir. bana gore bu onursuz mutluluktur, ben onun yerine onurlu bir yalnizligi tercih ederim."

    egitimli bir insanin, kadin uzerinden boyle muazzam bir ornek vermesini nereye koyayim, ne diyeyim bilemedim. zengin koca bulmak ne demek yahu.
  • cnn türk'teki şu anki programda ay gibi parlayan çok çok güzel kadın. benim için pelin batu'nun tahtını sarsmıştır.
  • boğaziçi’nde seçmeli üstün zekalılar eğitimine giriş dersini almıştım kendisinden. sonrasında da yüksek lisansta ders aldım. sevdiğim, değerli bir insandır. alanına hakim, ne yaptığını bilen bir profil çizdi hep. şimdi cnn türk’te görünce tekrar keyifle izleyip dinleme şansı oluştu
hesabın var mı? giriş yap