• ilk hediyesini vermiş websitesi.

    akabinde yeni ürün vitrindeki yerini almış. yeni ürün: "yüzüklerin efendisi trilogy box dvd seti". özel kutusunda 3 film, toplam 6 dvd..

    ürünün daha detaylı açıklaması da şurada: http://www.banayolla.com/

    kaçırmamak lazım.
  • yüzüklerin efendisi trilogy box dvd setini kazandığım site. biraz önce telefon ettiler, böylece ürün teslimatındaki başarılarını da test etme olanağımız olacak. bir kazanan olarak şunu söyleyebilirim sanırım, çok sayıda tıklama şansınızı artırıyor elbette, ama mümkün olduğunca değişik saatlerde tıklamak da önemli bir etken. yeni ürünleri creative zen stoneu da istiyorum, alıştım bir kere.
  • internet explorer 6 desteklemeyen, ie 6 ile gelenleri firefox yüklemeye teşvik eden websitesi.
  • nasıl çalıştığı benim için tam bir muamma,
    tıklıyorum ama haybeye resmen.
    spoyler olarak da: mehmet bence hısım akraba.
  • bedava kazı kazan kazıyormussun hissi yaratan site,
  • bağımlılığı bulaşıcı olan site.
    insan ister istemez tıkladıkça daha çok umutlanıyor. umutlandıkça daha çok tıklıyor. sonunda kendi içinde bir kısır döngüye giriyor.
  • ürün değişimleri hızlanıyor artık, ya da bana öyle geliyor.
    dördüncü hediyelerine geçtiler bile.
    bu sefer iki tane kutu oyunu bir arada monopoly (dünya şehirleri) ve risk
    artık ben de kazanmak istiyorum.
  • kazandığınız ürünü ulaştırma konusunda da gayet başarılı site. ürünü kargoya verdiklerini belirten e-postayı göndermelerinden sonra 24 saat geçmeden ürün elimdeydi. vaat ettiklerini yapıyorlar yani. ama sanki ürün değişimlerini biraz daha hızlandırmalılar, günde bir falan değişse, biraz daha heyecanlı olabilir gibi. şu andaki haliyle istemediğiniz bir ürün söz konusu olunca, birkaç gün girmeyince siteyi unutabiliyorsunuz.
  • tıklama sistemindeki güvenlik açıklarını o sıkıcı güvenlik kodları yerine user-friendly bir şekilde çözmüş tebrik edilesi site. insanı resmen bilgisayar başında kitliyor. alışkanlık yapıyor.

    güncellemeleri yapmak için verdikleri o kısa süreli arada bile tıklayacak bir şeyler arayacak hale geldik.

    bu arada güncellemeler içinde geçmiş kısmına yapılanlar en iyileri olmuş. hem görüntüsü çok hoş olmuş, hem artık kaç kere tıkladığımızı görebiliyoruz, hem de eski ürünlerin bilgi sayfalarına ve yorumlarına ulaşabiliyor olmamız iyi olmuş. herşey güzel düşünülmüş.
hesabın var mı? giriş yap