hesabın var mı? giriş yap

  • parasizlik ve caresizlikten bahsedilmis, kismen haklisiniz ama gonul isterdi ki sizlere pek de merdiven alti olmayan, gorece iyi ozel universitelerdeki ogrenci profilini anlatayim. temel sorun parasizlik olmadiginda da durum farkli degil.

    marx bile sizin kadar materyalist degildi arkadaslar, her meselenin materyal kosullarla bu kadar kolay, sip diye aciklanabildigini dusunmuyorum acikcasi. her yoksullasan kolay para meselesiyle kafayi bozmadigi gibi yoksullasma yuzunden bu vahsi materyalizmin romantize edilmesi hosuma gitmiyor - sorunlarimizin cogunu yaratan sey zaten hayati bir savas alani olarak gorup elde edilen her kazanimi haneye arti puan olarak yazan, col eskiyalarina ait kalmasi gereken hayat gorusu. kripto paraya olan asiri ilgi de bu hayat gorusunun bir uzantisi gibi ve bu yuzden pek de saygi duyamiyorum acikcasi.

  • trafikte sürekli basıma gelen olaydır.
    başlarda gercekten özgüvenim olmadıgı icin kusurluyumdur benim hatamdır diye düsünüp hemen sag seride dogru kayıp insanları rahatsız etmeden gitmeye calısırdım.
    böyle böyle yüregim agzımda araba kullanmaya basladım ve bu durum acayip canımı sıkmaya baslamıstı. kafaya taktım bu mevzuyu
    sonra bir gün canım yine sıkkın bindim arabaya yürü kızım dedim bugun kesinlikle biriyle kavga ediceksin hadi bakalım. neyse bastık gidiyoruz basladı haydutun biri korna calmaya camdan elimi uzattım hayırdır isareti yaptım bi yanıt alınca hemen yanıma dogru sürdü aynı hizada gidiyoruz. hafif de gülüyo gevsek hosuna gitti heralde. ben göz kırparak hayırdır diyorum o da göz kırparak gülüyo neyse kırmızıda durduk boş boş gülmeye devam ediyo.
    velhasıl orda anladım bunun da yine bu erkeklerin can sıkma merakıyla ilgili oldugunu ve hicbir hatam olmadan kusursuzca araba kullandıgımı.
    yapmayın etmeyin kardesler kimsenin karısına kızına korna calıp da cesaretini kırmayın bırakın biz de sol seritte özgürce akıp gidebilelim..

  • dekanla telefonda konuştuktan sonra kapatırken "öptüm" demek. şu an hislerimi anlatmak için hazır hissetmiyorum.

  • yıllardır dedikodusu dönen oyunun resmi açıklaması nihayet geldi. andrzej sapkowski sağolsun yıllarca yeni oyuna izin vermediği için cdpr eli kolu bağlı oturuyordu ama bir kaç yıl önce oturup anlaştılar da seri devam edecek.

    bildiklerimiz, bilmediklerimiz:

    - geralt'ın hikayesi olmayacak. (bu zaten açıklandı az çok resmi ağızlarca geçtiğimiz yıllarda, ancak hikayenin thornbraker oyunu gibi witcher 1'den çok önce mi yoksa witcher 3'den sonra mı geçeceğini bilmiyoruz.)

    - eğer witcher 3 sonrası bir hikaye anlatılacaksa, witcher 3'ün hangi finalinin canon olarak kabul edileceği epey önemli.

    - ciri merkezli bir oyun ihtimal dahilinde olsa da ilk witcher oyuunun ilk taslağındaki gibi oyuncunun kendi karakterini yarattığı daha rpg odaklı bir oyun da söz konusu olabilir.

    - cyberpunk 2077 çıkış faciası sonrası cdpr itibarını toplamak için her şeyi yapacak.