hesabın var mı? giriş yap

  • ferrari'nin sahibinin ismi henüz öğrenilememişmişmişmiş.

    yav he he.

    yeni düzen türkiye sınırları içerisinde, "çankaya köşkü'nün önünde ferrari'yle cinayet işleyen birisi kesin sağlam taşaklıdır. tadımız kaçmasın ali rıza bey, susalım." şeklinde düşünmüyorlarsa cümle alem siksin.

    medya böyle bir şey işte. kimisinin borazanlığını, kimisinin tetikçiliğini, kimisinin de dilsiz uşaklığını yapar.

    t: mağdur taksicidir.

    edit: tanım

    edit 2: neudugubelirsizolan'a teşekkürler. ferrari'nin sürücüsü bulundu ama polis tarafından değil; toplum tarafından.

    instagram adresi: ismail arıkan
    bu da ferrari'sini terk eden bilgenin fotoğrafı: 06 ar 5000

    edit 3: trikocum'a bilgilendirme için teşekkürler. taksiciyi öldüren katil ismail arıkan teslim olmuş. korktuğu için kaçmışmışmış. yoksa haşa alkol filan ne gezer.

    kaynak

  • discovery'nin warner bros'u satın almasından sonra gerçekten çok büyük değişimler geldi, yeni umutlar doğdu.

    öncelikle dceu (dc extended universe) gibi gereksiz komplike gibi bir ismi vardı bu evrenin, basitçe dcu (dc universe) haline getirildi. "dc films" ise "dc studios" olarak değiştirildi.

    superman ve batman'i evrenden silelim, evrenin başrolü supergirl ve batgirl olsun gibi facia fikirlerin babası walter hamada görevden affını istedi (şutlandı).

    71 yaşındaki michael keaton'ın emekli batman olarak dolaşması fikrinden vazgeçilip aquaman'de onun olacağı sahneler ben affleck ile çekildi. dc ve wb ile tamamen küstürülen ben affleck geri döndü böylece. the flash filminde ise keaton'ın olacağı sahnelerin tamamen çıkarılacağı söyleniyor fakat göreceğiz nereye bağlanacak o.

    yine başka superman mi bulsak, zenci superman mi gelse, yerine supergirl olsa gibi abuk subuk düşünceler terk edilip henry cavill superman rolüne döndürüldü.

    justice league'deki tek kötü casting olarak yorumlayabileceğim ve sürekli sorun çıkaran ezra miller'ın george mackay ile değiştirilmes ciddi gündemde. hem iyi oyuncu hem de çizgi romandaki barry allen'a gerçekten benziyor.

    alakasız şekilde guy gardner ve alan scott'ın başrol karakterleri olacağı hbo max green lantern projesi iptal edilip justice league unlimited sayesinde pek çok insanın çocukluk kahramanı olan john stewart'ın başrol olacağı yeni bir projeye başlandı. gönül isterdi ki hal jordan olsun ama bu da olumlu.

    bu biraz benim tahminim ama robert pattinson'ın batman'i için devam filmi rafa kaldırıldı haberi gelirse şaşırmayın. david zaslav bu farklı evren konularına pek sıcak bakmıyor ve batman'i dc universe filmlerini pazarlamak için kullanmak istiyor.

    ve en önemlisi dc studios'un başına james gunn ile peter safran geçirildi. bu ikili marvel'daki kevin feige'nin rolünü dc'de oynayacak. işin kreatif tarafına daha çok james gunn'ın bakacağını tahmin edebiliriz ki bu çok umut verici bir gelişme.

    özetle in zaslav we trust.

  • fransız devrimi, rönesans ve aydınlanma dönemlerine az kaldığını bize gösteren demeçtir. teşekkürler erdoğan. bu ülke sana çok şey borçlu(!) türkiye tarihinin ortaçağı da böylece tarih sahnesinden kapanmış oluyor. sırada pozitivizm ile birlikte din ve bilimin ayrılması var.

    edit: bakalım altın vuruşu yapacak türk descartes'ımız ne zaman çıkacak*

  • adamlar ''şikayet var'' diyerek evini basıp karına, sevgiline, bacına veya da anana tedbir amaçlı bilmediğin bir yerde 48 saat el koyarsa o zaman bende derim why so panic bro...

    zorunlu edit: ''why so panic'' entry'e dayanamayıp silip çok uzaklara kaçmış ama bizde hatırası mevcut, rahat olsun.

    ekran görüntüsü

  • chp'li arkadaşımı kızdırmışlar;
    chp'nin iktidar sorunu var diyorsunuz, en yaşlı üye deniz baykal'ın kasedi var !

  • ego değil komplekstir. hayattaki varı yoğu elindeki bilgi birikimi, oturduğu koltuk olabilir. o yolda kaç gece uykusuz kalmıştır. ilişkilerinde başarısızdır, yeterince duyarlı olamayacak kadar insanlardan korkuyordur. onlara karşı tek silahı not verdiği için görebildiği saygı ve çekincedir. bir sürü sebep sayılabilir. tabii bir de öğrencilerin ne tip sorularla kapıyı çaldıklarına bakmak lazım. bazen beklentinizi yüksek tuttuğunuz insanlar overrated çıkabilir. boş boş sorularla gelinmesin diye terslemiş olabilir, hakkı vardır.

    edit: imla.

  • market ya da ormanda yürüyüş dışında dışarı çıkmadığım, eşim dışında hiç kimseyle fiziki olarak görüşmediğim karantina sürem 1 ayı geçti.

    neredeyse her gün ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum bu aralar. evlenirken “hayatı beraber geçirmek istediğin insan”ı seçtiğini düşünüyorsun ama birebir yaşayıp görmek çok değişik bir duygu.

    mutlu olunca “kesin bir bokluk olacak” diye düşünen bir insan olduğum için, şimdiye kadar hep içimde evlendik ama belki birkaç yıl sonra aslında doğru insan olmadığızı anlarız belki gibi bir korku vardı. “ya hata yaptıysam” korkusu. şu bir ayı geçirdikten sonra, anladım ki çok doğru bir karar vermişim.

    başka hiç kimse olmadan, 1+1 ufacık evde mutlu mutlu yaşayabildiğim bir insanı bulmuş olmak inanılmaz.

    o kadar insan içinden nasıl oldu da böyle harika bir insanla ikimiz de bekarken tanıştık, ikimiz de birbirimizi çekici bulduk, zaman geçti iyice bağlandım, o da bana bağlandı ve mutlu olduk. nasıl bu ufak ihtimal gerçekleşti? aklım almıyor.

    ilerde daha ufak bir yere taşınsak şehir hayatını özler miyiz, beraber sıkılır mıyız tantana olmadan diye düşünüyordum arada. çok daha mutluymuşuz meğer.

    mutlu evde büyümediğimden herhalde bana öyle olağanüstü ve inanılmaz geliyor ki... neyse hayat bu ama şimdilik pek güzel.

  • kendi sikko hayatını başkalarına da dikte etmek isteyen bir çomar barındıran görüntülerdir.

    ramazanmış.. bana ne lan ramazansa. benim için mi tutuyorsun orucu hıyar. isteyen alkol alır, isteyen sigara içer.

    kafaya bak. herkes bana saygı göstersin ama ben benim gibi olmayana göstermem he. yobaz köpeklere bak sen.