hesabın var mı? giriş yap

  • evet bu da oldu hem de mecliste..

    chp'li engin altay'ın “ millet aç, millet perişan. midesine sadece kuru ekmek giriyor.” sözleri üzerine a.k. partisi denizli milletvekili şahin tin “ o zaman aç değil demek” diye cevap verdi ve bu rezalet tutanaklara geçti. sinir sistemi sağlam olanların izlemesini öneririm sadece..

    gün geçmiyor ki midenizi bulandıracak, insanlığından utandıracak bir şey yaşanmasın..

    yaklaşık 15 sene önceye kadar; sektirmeden oruç tutan, her gece yatmadan şükreden dua eden, ara sıra da olsa namaza giden insandım. ama yıllar içinde öyle bir hale geldim ki bunca yapılan şeylere rağmen kimsenin belasını bulmadığı gördükçe resmen itikadım sarsıldı, geçtim oruç vs tutmayı artık dilek bile dilemiyorum. bildiğin koca bir nesil bunlar yüzünden dinden imandan soğudu, allah'la bile arasına mesafe girdi..

    hala daha; allah sizi kahretsin demekten başka da elden gelen bir şey yok ne yazık ki..

  • zannediyorum oluşabilecek en talihsiz olay. üstelik dünya nüfusunda 6000000000/1 bir ihtimal klaas-jan huntelaar olmak. çok acayip. dünyada başka klaas-jan huntelaar yok. çok şanslısın klaas-jan huntelaar . keşke kankam olsan da zırt pırt klaas-jan huntelaar desem. gerçi kankam olsan hunti derdim. olsun.

  • an itibariyle başlattığım süper kampanya. evet her yazarın 1 adet referans hakkı olsun. referans ile yazar olan yazara ise bu hak tanınmasın ki kimse de clone olayına giremez böylece. 2 senedir yazar olmayı bekleyen insanlar var, parayla yazar hesabı almak isteyenler bile var, ayıptır, yazıktır. şu anki çaylak onay sistemi sağlıklı ama çok yavaş işliyor. destek bekliyorum.

    edit: yanlış anlaşılan bir şey var ki, referans olunan çaylak entry'lerine bakılmaksızın yazar olamayacak, sadece bir an önce değerlendirilmesi için referans olunacak. yani çaylak kullanıcının onay entry'leri sözlük formatına uygun değilse onaylanmayacak.

  • dünyanın en büyük diş macunu firmasıdır. o kadar büyük ve güçlüdür ki, ipana, colgate, sensodyne gibi küçük diş macunu firmaları sürekli kendisine bok atar. yok efendim, sıradan diş macunlarına göre 2 kat daha uzun ferahlık sağlarmış, sıradan diş macunlarına göre çürük riskini %80 azaltırmış. kanmayalım lütfen.

  • ceplerinde çok fazla paralarının olmamasıdır.
    özellikle anneleri için yapmak istedikleri çok şey vardır, ama yapamazlar.

    gökyüzünün mavisinden çok, eskimiş ayakkabılarına bakarlar.

  • üst edit: bazı mesajlar alıyorum. 1, 2, 3 yıllık abonelik yapılabilen yöntemler var diye... arkadaşlar ilk kez abonelik alacaksanız evet o yöntemler var ancak benim paylaştığım yöntem 'mevcut' abonelikleri uzatabilmek için. buna dikkat edin lütfen. hiç aboneliğiniz yoksa 1, 2, 3 yıllık alabileceğiniz yöntemleri değerlendirin.

    debe edit: bu giriyi yazarken tek motivasyonum kendimce keşfettiğim bir yöntemi insanlarla paylaşıp ekonomik açıdan sıkıntılı günler* geçirdiğimiz şu dönemde herkesin makul şekilde oyun oynayarak keyifli vakit geçirebilmesine bir nebze katkı sağlamaktı. dünden beri aldığım onlarca samimi teşekkür mesajı beni gerçekten şaşırttı ve bir o kadar da mutlu etti.

    görüyorum ki nihayetinde oyun oynayabilmemizi sağlayan sıradan bir abonelik sistemi ile ilgili paylaştığım küçük bir ipucu bile birkaç kişiyi mutlu ettiği gibi karşılığında aldığım mesajlar ile benim de yüzümün gülmesine, günümün güzelleşmesine vesile oldu.

    mutlu etmek ve mutlu olmak işte bu kadar kolay. hepinize teşekkürler ve keyifli oyunlar!

    --- spoiler ---

    dün yapılan etkinlik ve ülkemizdeki kur nedeniyle çok yakında zamlanacağını düşündüğüm abonelik sistemi.

    bu nedenle mevcut ultimate aboneliğinizi zam gelmeden uzatmanız için bir yöntemim var.

    ilk olarak şu bağlantıya gidin.

    ultimate bölümünden 'şimdi katılın'a tıklayın. gelen pencerede 'ileri' butonuna tıklayın.

    ödemenizi tamamlayın ve üyeliğiniz 1 ay daha uzasın. bu şekilde ben bir yıl, toplamda da 22 aya kadar uzattım. 18 ve 24 aya kadar uzatan arkadaşlar da var. sanırım bu yöntemle aboneliğinizi toplamda 36 aya kadar uzatabiliyorsunuz. şu ana kadar 36 aydan daha fazla uzatılabildiğine dair bir mesaj almadım.

    her ödeme işleminden sonra aboneliğinizin uzayıp uzamadığını şu bağlantıya gidip kontrol edebilirsiniz. her ödeme işleminden sonra bu sayfayı yenileyerek tarihi kontrol edip işleminizin başarılı olup olmadığını anlayabilirsiniz.

    keyifli oyunlar.

    --- spoiler ---

  • be$ikta$'ta oynadıgı dönem bjk store'nin terbiyesiz satı$ elemanlarından biri televizyona cıkıp magazinel bir programda kimin forması en cok satılıyo, en cok kim ilgi görüyo $eklinde soruları cevaplarken muhabirin talihsiz ''peki hic sorulmayan bir oyuncu forması var mı'' sorusuna gevrek gevrek gülüp ali eren cevabını vermi$ti.
    evet bıyıkları yeni yeni terleyen ali cansun, sakal cıkmadıgı icin top sivilce bırakan ozan gibi isimlerin formalarını 3-5 akrabaları alırken ali eren forması o sezon hic satılmamı$tı.