hesabın var mı? giriş yap

  • şimdi "hayatında hiç spor yapmamış insanlar eleştirmesin!!"ciler damlar. eleştireceğiz amk, yarışı 85 kişi bitirmiş, bizimkiler neden bitirememiş? en azından finishi gör, hiç mi utanmayacaksın dönerken. maltepe sahilde isbike ile antrenman yapsaydınız keşke aq.

  • zamanında iki kardeş miras yüzünden birbirine düşmüşler ve anlaşamayınca da oranın kadısının yanına gitmişler. kadı demiş ki ''biriniz bölsün diğeriniz seçsin.''

    adil olmak bu kadar kolay aslında ama sen onu bizim millete anlat.

  • ferdinand cheval fransız bir postacı. 1836'da doğmuş. bir gün yolda yürürken ayağı bir taşa takılıyor. taşın şekli çok ilginç geliyor ve o taşı alıp cebine koyuyor. daha sonra o bölgeye gidip başka taşlar topluyor. doğanın o taşları o şekle getirmesi çok güzel geliyor ve kendine diyor ki, 'doğa heykeltraşlık yapıyor, ben de bunun mimarisini yapabilirim'

    daha sonra o çakıl taşlarıyla güneydoğu fransa'da hauterive'de bir saray inşa etmeye başlıyor. 33 yıl boyunca çakıl taşları toplayıp, bu sarayı oluşturuyor. bunun ilk 20 yılını dış cephe inşaasında harcamış. geceleri bile gaz lambasıyla işine devam etmiş. ve ortaya muhteşem ve özgün bir mimari eser çıkmış.

    1

    2

    3

    4

    5

    6

  • recep tayyip erdoğan tarafından terör örgütü olmayan bir kuruluş olarak tanımlanan hamas'ın son faaliyetinin görüntüleridir.

    edit: hamas sevdalıları doluşmuş mesaj kutuma. terör örgütü değil falan diyorlar. aynen kanka, hayvanları koruma derneği onlar.