hesabın var mı? giriş yap

  • bir an önce faaliyete geçmesini istediğim uygulamadır. verilen haklı veya haksız cezalar bir yana böyle bir uygulama verilecek en güzel ceza olacaktır ceza almaya sebebiyet veren taraftara.

    alacaksın aynı 30.000 kişiyi işinden gücünden alıkoyacaksın yasaya uygun bir hale getireceksin. dikeceksin stadyumun önüne saat 3'te normal maça gider gibi. 5'te açacaksın kapıları. 19'da topu koyacaksın santraya. 90 dakika izlettireceksin yeşil sahayı. sonra stadyum çıkışı geniş geniş açmayacaksın çıkış kapılarını. dar olan taraflarını açacaksın öyle bırakacaksın herkesi evine. bak bi daha yapıyorlar mı ?

  • yazdığı kitaptaki tüm erkeklerin başına sardırdığı bir yüzük belası ile alttan alta;

    -- evlenmeyin olm. yüzük bu başa bela. kaç erkek telef oldu.

    mesajı vermektedir.

    mutsuz bir evliliği olabilir.

  • ülkemizin ne kadar gerilerde olduğunun göstergesidir.
    dün marinada lüks lokantadaki çatışma görüntülerini düşünün.
    lokanta lüks ama görüntüler tarih öncesi siyah beyaz kamera ile çekilmiş.
    oysa güney amerikada sıradan sokak çatışmaları hd kalitesinde.
    daha almamız gereken çok yol var.

  • yazari olan bora ozkok, mimarlik okumasina ragmen folklore calismalarini tercih etmis, simdi de bir tur sirketi kurmus kaliforniya'dan turkiye'ye ozel turlar duzenliyormus. 1970 yilinda 'uysa da kodum uymasa da kodum' cumlesini iki sayfa irdeleyebilen bu abimizin sahalara donmesini, mumkunse internetin ergen atismalarina olan etkisini incelemesini rica ediyorum.

    devami yazilmasi veya en azindan guncellenmesi gereken makaledir, gerekli materyal sozluklerde halka acik olarak mevcut.