hesabın var mı? giriş yap

  • "komura bak komura diolar, ne komuru ya" deyip sudanlı abimizi isyan ettirmişlerdir :))

    gülüyorum ama 21 yy a geldik hala ten rengine göre insan sınıflamak devam ediyor.

    not: o sudanlı bebek ayrıca ne tatlıymış öyle.

  • kendi canlandırdığı iki karakterden, birinin diğerini oynayamayışını da ayrıca oynayan adam. helal olsun.

  • çeşitli bankaların, belli koşullarda verdiği ve kısa bir süre içerisinde harcanması istenen aksi durumda süresi bitip silinecek para puanları süresiz hale getirme yöntemidir.

    ben örnepi yapı ve kredi bankası world puanları ve hepsi burada aracılığı ile vereceğim ancak kendi cüzdan sistemi olan her e-satış sitesi ve buralarda puan harcamaya izin veren her site bu iş için kullanılabilir.

    elimizde 374 tl world puanımız var. bunun 75 tl'si 4 şubat 2023, 250 tl'si ise 7 şubat 2023'de süresini dolduracak ve silinecek. şu an için acil olarak alacağımız bir ürün ise yok diyelim. görsel

    bu durumda, hepsiburada'ya gidip, (hepsi pay kaydımızı tamamlayıp) 374 tl ya da daha pahalı bir ürünü sepetimize ekliyoruz. ben 374,70 tl tutan bir sepet yaptım. görsel

    puanı kullanacağımız kart bilgilerini seçiyoruz ve "kart puanını kullan" diyerek ödememizi yapıyoruz. görsel

    ödemeyi yapınca world puan'ları sıfırlamış oluyoruz. görsel

    sipariş, "siparişlerim" sekmesine düşüne kadar bekliyoruz. görsel sonrasında "iptal et" diyoruz ve "ürünleri almaktan vazgeçtim"i seçerek işleme devam ediyoruz. görsel

    iptal işlemi tamamlandığında, bakiye olduğu gibi hepsipay cüzdanınıza aktarılıyor ve süresiz olarak, dilediğimizde kullanabiliyorsunuz. görsel - görsel - görsel

  • ay çekirdeklerinin kabuklarını soyup esas kısmını biriktirmek ve sonunda hepsini aynı anda ağzına atmak

  • türkiye' de gece kulübüne gitmek gibi bir hatayı 9-10 sene önce yapmıştım. tabi en iyilerinden biriydi, çok kötü bir olay olmadı ama içerideki tipler, dışarıda herhangi bir yeraltı örgüte bağlılık yemini etmiş güvenlikler, bahşiş vermiyorsan; hizmet yok garsonlar, arabanı gavurun malı gibi kullanan sabıkalı valeler, kol gibi hesaplar...

    eğlence bunun neresinde? bunlar eğlence mekanı diye geçiyor ama gittiğinde stres oluyorsun. klişe olacak ama avrupa'da cidden eğleniyorsun; eğlence mekanında.

    edit: içimin yağları eridi; 10 kişiye tek dalarım vari at hırsızı tipleri güzel benzetmişler. çok rahat, çok profesyonel.

  • kendi başına evindeki 3’lü koltuğun yerini değiştiremez ağır olduğu için ama koskoca olimpiyatlarda alınan bronz madalyayı küçük görür. hey allahım.

  • kardeşim! köye göçelim derken kast ettiğimiz yerler; merkezden uzaktaki ufak ilçeleri kast ediyoruz. sen kalkmışsın gerçekten köye gitmişsin, bir de rutubet var diyorsun :)

    yani mesela şile'yi köy kabul edip oraya göçüyoruz. sen mevzuyu çok yanlış anlamışsın.

    not: beykoz'a göç eden arkadaşım var :)

  • etrafta gördüğüm ancak benim yaşamadığım
    olaydır.

    genelde erkekler evlenince bekar arkadaşları ile görüşemezler kadınlarda pek olmaz bu durum. nedenini tam olarak bilemiyorum.

    ancak bildigim birşey var ki benim esimin hala bekar olan arkadaşı ile biz sürekli görüşürüz hatta benim ailem bile tanır, kendisini evlat edindiğimiz esprileri döner. bazen eşimin keyfi olmadığında onu ararım, lutfen koalayı * dışarı çıkar tavlaya, içmeye gidin havasi değişsin derim.

    daha da gelişmişi benim 15 yıllık arkadaşlarım ve eşleri ile hafta sonu gaziantep gezisi yaptık, söz konusu bekar arkadaş da plana sonradan dahil oldu ve geldi bizimle.

    sonuc olarak söyleyeceğim şudur ki: sevgili kadınlar kocalarınızın en ufak bir ayartmada kaçıp gideceğini, sizi aldatacağını ya da yanlış birş eyler yapacağını düşünüyorsanız yani bu adama güvenmiyorsanız neden evlendiniz?

    ve siz erkekler, kadının güvenini sarsacak kadar ne yaptınız? bir sey yapmadıysanız neden psikopat bir kadınla evlendiniz?

    evlilik birlikte mutlu olmak, birbirine hayatı kolaylaştırmak olmalı bence, bir de bu acıdan bakmayı deneyin ;)