hesabın var mı? giriş yap

  • limuzinsiz adım atmayan chuck bass'ın neden ilk bölümde okula belediye otobüsüyle gittiğini çözemediğim dizi. limuzin sanayideydi heralde o sırada.

    2013 editi: gossip girl'ün çözülemeyen yegane gizemi sıfatını koruyor.

  • banyodan müzik sesi geliyor, gidip baktığımda 3 tane ak sakallı dedeyi duş alırken görüyorum.

  • birinin bu gerçekleri söylemesi lazım artık.
    bir yılı geçkin süredir kullanmıyorum.

    1- kapatınca öyle aydınlanma, bakış açısını değiştirme gibi bir şey olmuyor.
    2- sosyal medyalara harcadığınız vaktide önem arz eden işlerde kullanmak tamamen sizin inisiyatifinizde. yoksa instagram'a harcadığınız vakti ben gibi youtube'de behzat ç. kesitlerini izlerken de harcayabiliyorsunuz.
    3- öyle kapatınca bir şeyler kaçırıyormuşsunuz hissi de bi süre sonra kayboluyor ve de hiçbir sey kaçırmıyorsunuz.
    4- kapatıp açmanızda kimsenin sikinde değil bunu bilin. en yakın arkadaşım bile daha geçen hafta beraber çekindiğimiz fotoğrafı atarken "seni etiketleyemedim, instagram'ı mı kapattın? " diye soruyordu.

    dipnot: hayatınızı değişmek için instagram'ı kapatmak gerçekten çok ucuz bir numara.
    daha radikal kararlar alın.

  • bir dünya çizgifilm severi pokemon'un sekiz buçuk sezonundan mahrum bırakan çocuk. görenlerin insanlık namına en yakından camdan atmaları rica olunur.
    olay gündemden düştükten sonra tv de devirdaim eden eski bölümlerden ne zaman charizard'ın magmar'ı yamulttuğu bölüm çıksa "bu bölümde kalmıştı, yarın yeni bölümler başlıyacak." deyu umutlanıp, her seferinde başa döndüğünü görünce kendimi kaybederdim, yıkılırdım. şimdi de "eşşek kadar oldu halen pokemon sayıklıyor" engeli var izleyemiyorum. heryer engel, o engel, bu, hiç gerekliler, luzumsuz, batan güneş, zeplinler