hesabın var mı? giriş yap

  • e uçağı kim kapattı o zaman? mısırlı eleman, "üstümde yok şimdi, sen ver, dönünce ben sana veririm" mi dedi acaba şeyma'ya?

  • oyunun kendisinden çok oynarken çekilen görüntülerin ilgi çektiği, uzak doğu kökenli, sesle çalışan bir oyun. oyunda kısık ses yürümeye, çığlık zıplamaya yarıyor. youtube linki

  • - sarı saçlar
    - zigon sehpa gibi çene yapısı
    - space-x roketi gibi meminto
    - botokslu dudaklar
    - manken ya da sosyal medya fenomeni( bu nasıl zikim bir tabirse) olmak
    - geçmişinde en az 7-8 tane tanınmış kişiyle sevgili olmak vs

    futbolcular bunların makyajsız ve estetiksiz halini bilmediği için çocukları cennet mahallesinden aliş'e benziyor mk.

    debe editi: tamam dudakta botoks olmazmış yazmayın, ne bileyim lan benim kütük kayseri bizim orada kömbe dudaklı derler alla alla.

  • ust edit: apple group facetime sunucularini kapatti. bunun sorunu cozmesini bekleniyor ama hala group call yapabildigini belirten hesaplar var. sunuculari kapatmak sorunu cozmeyebilir. facetime'i kapali tutmakta fayda var.

    kucuk yorum: bu durum bize kanitliyor ki telefonlarimizin dinlenmesi ve izlenmesi soylendigi gibi 'imkansiz' degil. herhangi bir izin, giris ve onay olmadan bu yasanabiliyorsa bu dinlemeler icin altyapi aslinda ziyadesiyle hazir demektir.

    an itibariyle herkes, apple facetime destekleyen bir baska cihazi arayip karsi tarafin acmasini beklemeden ses duyabiliyor. goruntu alinmasi konusundan bahseden twitter hesaplari da var.

    apple bu hafta duzeltecegini duyurdu. o zamana kadar telefonlarinizdaki ve ipadlerinizdeki facetime ozelligini tamamen kapatmayi dusunebilirsiniz.

    ornek: https://twitter.com/…tatus/1089967572307640325?s=21
    detaylar: https://9to5mac.com/…01/28/facetime-bug-hear-audio/

    evde denendi, dogrulandi. her apple cihaz eksiksiz bu tehlike altinda suan. kotu bir saka ve istenmeyen durumlar yasanmadan cevrenizdeki herkese durumu iletmenizi oneririm.

    facetime'i devre disi birakmak icin: ayarlar -> facetime -> onayi kaldirin

  • sporcu kimliğinin yanında şov adamıdır. maçlarından önce ve sonraki söylemleriyle, mimikleri ve vücut dili ile muazzam şovlar yapmıştır.

    ernie terrell'ın maçtan önce kendisi ile taşşak geçip "cassius clay" demesi ve muhammed ali'nin maçta terrell'a her yumruk atışında "what's my name?" demesi unutulmazlar arasındadır.

    muhammad ali'nin, yerde yatan sonny liston'un tepesinde bütün heybeti ile durup spor tarihinin en iyi karelerinden birini vermesi.

    benim en sevdiğim şov'u ise; george w. bush'un, muhammed ali karşısında yumruklarını havaya kaldırıp "ehehehe" tribinde takılması, muhammed ali'nin bu şaklabanlığa cevabı, hastalığı nedeniyle titreyen elini şakağına kaldırıp "delirdin herhalde" der gibi oynatması.

    muhammed ali gelmiş geçmiş en iyi sporcu olmasının yanı sıra, çok iyi bir şov adamıdır.

  • düşünsene; bir akşam araban bozuluyor ve yardım istemek üzere bunların kapısını çalıyorsun. the hostel komedi filmi kalır olacakların yanında.

  • vesikalığını koy da annenin ne kadar başarısız bir anne olduğunu da görelim demek istediğim yazar sıçmığı.