hesabın var mı? giriş yap

  • #105502449 no'lu entry'de yazar dalga geçiyor olmalı.

    onun kedisi değilmiş onunla yaşıyormuş, bireymiş kedi. aç kapıyı bırak o zaman kafasına esince gelsin-gitsin. birey ne de olsa hür iradesi var. önüne soya sütü ve canlı güvercin koysa hayvan büyük ihtimalle güvercini hunharca avlayacak farkında değil. tabi hayvanın bunun yapmaya mecali kaldıysa.

    hayvana zorla işkence ediyor farkında değil. hayvan haklarının kanunla korunduğu bir ülkede olsak yetkililer elinden alırdı ve kendisine ibretlik bir ceza verirdi. kedi her ne kadar evcil bir hayvan da olsa avcı bir etobur olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    vegan kedi yoktur. sahiplerinin saplantıları sonucu aç bırakılan kedi vardır.

  • çok basittir.
    google'da araştıracak olursanız balın doğadaki tek bozulmayan yiyecek olduğunu, balın 3000 yıl bozulmadan kaldığını ve bu yüzden mumyalama işleminin balmumuyla yapıldığını görebilirsiniz.
    süpermarkette satın almak istediğiniz balın üretim tarihine bakın. mesela 2013 yılında üretilmiş olsun.
    eğer bal gerçekse son kullanma tarihinin 5013 yılı olması lazım. öyle değilse satın almamak gerek bence.

  • "internetten film izliyorum altta "filmi lütfen kaynağından izleyiniz, emeğe saygı" yazıyor. ulan emeğe saygım olsa gider sinemada izlerim"

  • çok çok özeldi, ancak felaketin başlangıcıydı.

    (bkz: 1994)
    kurt cobain hayatını kaybeder ve justin bieber doğar.

  • öncelikle sözlüğe hoş geldin. muhtemelen linç yağmuruna tutulacaksın fakat benim ciddi anlamda merak ettiğim birkaç husus var.

    influencer olmanın herhangi bir vasıf gerektirmediğini düşünen ben ve benim gibi kişilerin bu düşüncelerinde ne düzeyde haklı olduğunu düşünüyorsun? bu işi yapmanın gerçekten belli bir bilgi, birikim gerektirdiğini düşünüyor musun yoksa alımlı veya çekici olmak yeterli mi?

    buna ek olarak "influence" kelimesinin türkçe anlamına baktığımız zaman, influencerların instagram üzerinde sadece ürün linki paylaşarak insanları hangi açıdan etkilediğini veya ilham verdiğini düşünüyorsun? teşekkürler.