• tubitak'ın diyanet işlerine bağlanma zorunluluğunu bir kez daha ortaya koymuş gerçektir. bitsin bu zulüm.
  • yenmesinin değil de bizzat hayvanın kendisinin yasaklandığını sanan bu kafa tüm domuzların toplanıp katledildiği toplama kampları kurulması için kanun teklifinde bulunsa şaşırtmayacaktır! nedir bu domuzların çektiği arkadaş...vallahi de billahi de rezalettir.
  • "biz eski darwinci tübitak'tan kurtulduk derken..."
    "kizimla aldik boyalari butun domuzlari koyuna cevirdik."

    (bkz: turkiye'den siktir olup gitmek)
  • --- spoiler ---

    başka bir veli ise, “büyük kızıma tübitak yayınlarından okul öncesi eğitim kitapları almıştım. birebir çeviri kitaplar olduğundan çizgi kahramanlar arasında bolca domuz bulunduruluyordu. tübitak’ın zamanı yokmuş, yerli telif yayınlayamamışlar. hadi bakalım öyle olsun. kızımla birlikte aldık elimize pastel boyaları, bütün domuzları koyuna dönüştürdük" ifadelerini kullandı.
    --- spoiler ---

    ahahahhaha. işte islam'ın gereklerinden biri bu. domuzu pastelle koyuna çevirmek. cennetlik olmuşlar bu yaptıkları ile.
  • anlaşılan bunlar domuzu sevimli bulunca yiyor.
    orada kurbağa var. bu gidişle anadolu'da kurbağa bacağı 'na ilgi yoğunlaşıcak. fransız mutfağı hakim olacak. e mutfak hakim olunca kültür de hakim olacak. hepimiz fransız olacaz ühühühühü. büyük rezalet öyle böyle değil.
  • yüce rabbim domuzun etinin yenmesinin yanı sıra onların yaşama haklarını da haram kılmıştır. doğadaki bütün domuzlar telef edilmeli, görüldüğü yerde sıkıştırılıp öldürülmelidir. eğer mümkünse koyuna çevrilsin ki sonra yiyebilelim onların etini. eyyorlamam bu kadar hayırlı işler. bize domuzların ne kadar şeytani varlıklar olduğunu hatırlatan rezalettir.

    ayrıca

    (bkz: samsun'da şehre inen domuzu taşlayan insanlar)

    kitaptaki domuz resimlerini rezalet olarak görenle aynı zihniyet. şimdi buna rezalet diyenler sokakta domuz görürlerse taşlarlar da 20 kişi birden. sonuçta hayvanın yaşam hakkı yok. neden çünkü etini yemek haram. ha o zaman ölsün domuz al sana bomba.
  • domuz yürüyen yere yıkanmadan ayak basılmaz. çok büyük rezalettir. çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar.
  • tunelin ucu bombok bir yere cikti. (bkz: acmayin habervaktim)
  • haberde tepki gösterilen domuz değil domuz ile kurbağanın interracial ilişkisidir. galeyana gelmeyin hemen.
  • resmen deist ol, samanist ol, kok tengrist ol, zeus'a inan hic olmadi ateist ol ne bileyim agnostik ol vs. vs. diye yayin yapan bir gazete(?) nin haberi.
hesabın var mı? giriş yap