hesabın var mı? giriş yap

  • dingilin biri istanbulun yerlisi kadim bir kültürleri olan rumlar ve ermenileri, çölden gelen suriyelilerle karşılaştırmış. çok cahilsiniz çok.

    edit: mesaj patlaması yaşıyorum. hala adamlar, 50 yıl önce beyoğluna bile takım elbise kravatla çıkan rumlarla, bugün zeytinburnu sahilde deve güreşi yapan afganları bir tutuyor.

  • düşük maliyetli havayolu kavramını bize öğretebileceğini sanan gerizekalılar tarafından savunulan şirket.

    anlamadığınız şu güzel kardeşim, kimse neden düşük maliyetli havayolu politikası uyguluyorsun diye kızmıyor pegasus'a. kötü hizmet verdiği ve fiyat politikalarını kötüye kullandığı için kızıyor.

    1. ucuz hizmet almak kötü hizmet almak demek değildir. görece ucuz bilet satman, bazı gerizekalıların dediği ''lan bu paraya daha ne istiyorsun?'' deme hakkını ancak çerkeş otogarında verir sana, havalimanında değil. bak dünyadaki lowcostlara anlarsın ne demek istediğimi.

    2. low-cost'san eğer bir görelim 1 euroluk kampanyalar şöyle delikanlı gibi, 49 euro'dan başlayan fiyatlarla diyip 99 euro kaktırarak low cost olunmaz.

    3. çalışanlarını eğit. terbiye ver. çayıra salınmış gibi çalışmasınlar.

    4. çağrı merkezinden para almak ne lan değişik? uçağa giriş parası da isteyecek misin yakında?

    5. rötar yapma. yapacaksan sorumluluk al. yolcularını adam yerine koy, mağdur etme.

    6. bagaj kaybetme. evet kaybetme. 10 seyahatte 3 kez bagaj kaybetme.

    pegasus ucuz diye değil, kötü bir firma olduğu için eleştirilmektedir, ki en çok kullananlardan biri olarak kesinlikle katılıyorum.

  • "jonathan galindo" isimli online ve hayali bir karakterin korku çılgınlığı yaratması sebebiyle gördüğünüz fotoğraf zararlı ilan edilmiş. bu fotoğraf da aslında samuel canini isimli kanlı canlı, işinde gücünde bir maske tasarımcısına ait. adam 2012-2013 civarında çekilmiş kendi fotoğrafı olduğunu belirtiyor, tamamen eğlence amaçlı. zaten adamın bir suçu yok. fotoğrafı alınmış ve bir hayali karakter üzerinden korku yaratmak için kullanılmış. hatta samuel canini'nin bir instagram hesabı bile var. hatta hesabında bu fotoğrafın bir benzeri var kabak gibi duruyor. korkulacak bir şey yok yani.

  • bence otobüs durağının rızası var; hiç tepki vermiyor.

    edit; başlığı açan, benim entrymden (ç)alıntı yapmış ama olsun onu da beğenin.

    tanım; son kelimesinde "d" harfinin fazlalık olduğu başlık.

  • dost; daha özeldir, karşılıklı olarak özel paylaşımlarını yaparsın. seni ihmal etmez ve muhakkak ne koşulda olursa olsun arayıp sorar. kendini onun yanında daha iyi ve güvende hissedersin. bir konuda başın sıkıştığı zaman arayıp fikir danışırsın, yaşadığın bir olayı tüm detaylarıyla anlatır fikir alırsın. kısacası ikisinci bir 'sen' dir dost.

    arkadaş; daha yüzeyseldir. öyle özel konular, yaşanmışlıklar, detaylar anlatılmaz. sadece zaman geçirilir, eğlenilir. o kadar. duygular ve incelikler ikinci plandadır. sık sık seni arayıp sormaz, toplu olarak bir şeyler yapılacaksa belki arar sorar.

    sonuçta ikisininde yeri, işlevi ve konumu ayrıdır.

  • şunları duydukça kendimi vurasım geliyor gerçekten.

    laik ve demokratik bir ülkenin cumhurbaşkanı bu sözleri ediyor. bu kabus ne zaman bitecek?