hesabın var mı? giriş yap

  • yarın videodaki elemanların gözaltına alınması ile sonuçlanması muhtemel videolardır.

    berkcan güven hangisi bilmiyorum çok da ilgilenmiyorum ancak o bonus elemanın başlığında geçen gün öv öv bitiremeyenleri görünce youtube'da bir videosunu açmıştım (kadro aynı sanıyorum) 3 dakika dayanabildim ve kapattım.

    yeni neslin zeka seviyesi oldukça düşük olsa gerek ki bu tip zırtapozları meşhur edip para sahibi yapıyorlar.

    büdüt: silinen video'nun tamamı burada. şuna sonuna kadar dayanabilecek kimse yoktur sanıyorum.

  • espri anlayışı olmayan, mutsuz halkımın bir ferdini çileden çıkartmış gelin. ulan orası cenaze evi ya da devlet dairesi değil, senin düğünün, nedir bu kadar kasıyorsun? sen de çal bir parça pastayı gelinin suratına, beraberce eğlenin gitsin. bu kendini çok ciddiye almalar yüzünden çekilmez, mutsuz bir millet olduk çıktık.

  • ülke, üretim ve otomotiv sektörü için çok şey yazılıp çizilebilir; ama honda türkiye eski çalışanlarına 48 brüt maaş yeni çalışanlarına ise 40 brüt maaş vererek işten çıkardı. yanına bir de tazminatlar da eklendiğinde şu zamanda güzel bir para ediyor. hatta işten çıkarılanların bir çoğu ev, arsa aldı. bir yerli sermayeli firma kapansaydı çalışanlarına asla bu şekilde para vermezdi. tazminatlarını bile vermemek için uğraşırdı. ne derseniz deyin japon iş ahlakıdır bu.

    ayrıca bu insanlar yalın üretimi az çok bilen kişiler. birçoğu toyota gibi japon firmalarında iş buldu. japon çalışma sistemine alışan kişiler için pek bir farkı yok zaten. ama yine de ülke için bir kayıptır tabii ki.

  • sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
    beraber olamayız benim gibi biliyorsun
    bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
    sen kendi dünyanın toprağında uyuyorsun

  • her yarışmacı elendiğinde kazandığı yarışmalar, kazanç sonrası sevinçleri falan gösterilirdi. anıl giderken düşüp ayağını kırışı ve donk diye kafasını vuruşu gösterildi.

    adam sakatlanıp yatmaktan başka bi şey yapmadı ki dklajglasşfag.