hesabın var mı? giriş yap

  • ivedilikle tüm belediyelerce örnek alınması gereken aksiyon.

    edit: gelen bir mesajı aynen aktarıyorum:

    (#128169764) ne o yunan mı işgal etti ne bu heves böyle mi seçim kazanacak muhalefet

    edit 2: alkol üzerinden alınan vergi düşünülürse, bu ibb'den hükümete bir kıyaktır.

    edit 3: çok basit bir olguyu unutmamak gerekiyor; bu üretimi, dağıtımı ve satışı serbest bir ürün.

  • pkk'lı itler bunlar.
    bunlar yıllardır odtü ve boğaziçi'nin en düşük puanlı, en dandik sözel bölümlerinde okuyup teröristlik yaparlar.
    üniversite sınavında kötü puan alıp o dandik sözel bölümlere girerler, sonra da terörist eylem yaparken "biz odtü'lüyüz, boğaziçi'liyiz, biz ülkenin zeki, okumuş, aydın kesimiyiz." falan derler. bu şekilde okulun adını kullanıp algı yaratmaya çalışırlar.
    o üniversitelerin geçekten zeki ve başarılı öğrencilerin okuduğu yüksek puanlı mühendislik bölümlerinde bunları hiç göremezsiniz. hatta, bu köpekler devamlı olay çıkarırlar ve iyi bölümlerde okuyan çocukları da rahatsız edip onların da eğitimlerine zarar verirler.
    bunlar beyinsiz hain köpeklerdir.
    bunlar uygun ortamı bulunca okulu işgal eder, yakıp yıkar, milletin eğitim hakkını gasp eder.

    edit: bu entri için " pkk'ya karşı diye debe'ye girmiş." diyenler var. zoruna gitmiş bazı tiplerin. ekşi sözlük'te hep pkk güzellemesi yapanların, türk düşmanlarının, türkiye düşmanlarının entrileri mi debe'ye girsin?
    tanıyın kardeşim bunları.
    uyanık olun.
    güçsüz oldukları için mecburen barış sevdalısı, sevgi kelebeği ayağı yapan bu lavuklar ellerine güç geçse bizi asıp keserler.

  • ekşi sözlüğün kuruluş amaçlarından biridir faydalı ve doğru bilgilerin yayılması. şimdi ise biraz forum biraz piyasa bir tad almış gidiyor sözlük. evet maalesef yazarlar paylaşılan bilgileri sorgulamıyor, kendi kafasına uygunsa yazılan yazı, paylaşılan bilgi basıyor şukelayı...

    peki sözlüğün bu hale gelmesinin sebebi kim acaba?
    (bkz: ssg)

    önce kendi değerlerine aykırı hareket edip, ilgili ilgisiz herkesi yazar yapıp, kontrolü imkansız hale getir, sonra aziz nesin havalarında sözlüğün %bilmem kaçı aptal tespiti yap. neye yarar...

  • yaratıcı değiller. sürekli aynı kalıpları kullanarak birbirlerini gazlıyorlar.

    - çok mu güzeliz ne..
    - o senin güzelliğin canım..
    - ee çekene de bakmak lazım..
    - çok ösledim canım ya, bi ara buluşalım..
    .
    .
    .
    böyle gider bu..

  • fantastik bir liste. domuz eti diye alınan sucuğun içinden kanatlı eti ve dana eti çıkıyor, normal dana eti diye aldığının içinden domuz eti.

  • her şeyi araplara peşkeş çekenler tarafından yapılmıştır. milli olan her şeyi satanlar çok gariptir ki "hayır" oyu verenlere "vatan haini" diyecek kadar yüzsüzler. vatanı sattınız, devriniz geçince kaçacak delik ararsınız.

  • her dizide birileri kadın dövüyor, sonra da o kadın o adama ya aşık oluyor ya da onu affediyor. ben daha dizilerde dayak atıp yargılanan, bunun sorumluluğu altında ezilen erkek görmedim.

    sonra bu hikayeleri yazanlar şov uğruna bildiri yayınlarlar. önce bokunuzu temizleyin.

    ozan güven de bokunda boğulsun.

  • aşağıdaki linklerden 10 saatlik versiyonlarının açılıp dinlenebileceği, konsanstrasyon gerektiren bir iş yaparken, çalışırken, kitap okurken vb focus problemi çeken insanlar için çare olduğu iddia edilen ses bütün, temiz gürültü, white noise.

    yaa. işte bunlar hep bilim, hep science.

    süper sessiz bir ortamda konsantrasyon problemi çekerek dakikalar içinde yaptığınız işi bırakmanız çok normal. deneyin. ya da denemeyin neblim:

    study power - 10 saat white noise >> kitap icin )kitap okurken bir paralel evrende gibiyizdir, daha fazla konsantrasyon gerekir. aklıma düşünceler gelip geçiyor diye onlarca kez geri dönüp okuduğum sayfaları bilirim. o yüzden kitap için olan beyaz gürültü diğerlerine nazaran biraz daha sakin. daha bir tatlı huzurlu, kardeşçesine)

    epic thunder - 10 saatlik yağmur ve hafif fırtına sesi >> rapor, sunum, close out vb. kendi içerisinde parçalı küçük işlerden oluşan işlere göre beyaz gürültü. örneğin rapor hazırlarken bir exceli açarsınız oraya bir sütuna ekler ardından diğer bir kaynak dosyaya geçersiniz başka bir bilgiyi aktarırsınız. neticede aynı masada aynı bilgisayar başında olmanız gerekir bu bir konsantrasyon ister ammavelakin parçapinçik. işte formül bu tür bir beyaz gürültü!! bunu dinlicen.

    peşin edit: kitap için olanı denedim çalışıyor. dün itibariyle yarım kalan iki kitabı bitirdim. denedik de yazdık karrşim ona göre yani.. epic thunder olanı bugün deniyorum. bakalım kısmet. çalışırsa yazıcam.