• (bkz: #52314688)

    bu entry'de gordugum inanilmaz hakaret. milliyet.com'da olsa once sok!sok!sok! mansetiyle on sayfadan verilecek kadar onemli. kendisini bugunlere getiren sozluk yazarlarina aptal, cahil ve aciz gibi sozler etmekten cekinmemis gordugunuz gibi. eyyyy benim mazlum sozlukcu kardesim, sen onca cileye katlan, yaz, ciz ama gor ne icin. mason ve hatta afedersin suryani oldugu cok acik bu kisiyi hem zengin et, hem de hakaretlerine katlan. sen bunu haketmiyorsun benim cilekes ama magrur dostum. kendine gel, toparlan!
    ben sahsen bu olaya tepki amaciyla yarin sabah 7.00'ye kadar surecek olan aclik grevine basliyorum ve hepinizi demokratik tepkinizi gostermeye davet ediyorum.
  • milli görüşçüleri zırlatmıştır pmfkmf.

    (bkz: ömö örbökön mötör yöptö rörörörö)
  • sözlükçülere değil de bizatihi sana laf etmiştir.
    okuduğunu anlamadan aciz adamlara başlık açtıran ssg, bu işin aslında müsebbibi sensin.
  • hakaret değil, göte göt demenin daha nazik versiyonu.
  • ekşi sözlüğün kuruluş amaçlarından biridir faydalı ve doğru bilgilerin yayılması. şimdi ise biraz forum biraz piyasa bir tad almış gidiyor sözlük. evet maalesef yazarlar paylaşılan bilgileri sorgulamıyor, kendi kafasına uygunsa yazılan yazı, paylaşılan bilgi basıyor şukelayı...

    peki sözlüğün bu hale gelmesinin sebebi kim acaba?
    (bkz: ssg)

    önce kendi değerlerine aykırı hareket edip, ilgili ilgisiz herkesi yazar yapıp, kontrolü imkansız hale getir, sonra aziz nesin havalarında sözlüğün %bilmem kaçı aptal tespiti yap. neye yarar...
  • eleştiriler, hareket olarak algılanıyor sözlükte. içinde bilgi yanlışı olduğu düşünülen entry'lerin açıklamalı olarak düzeltilmesi de öyle. debe'ye giren entry'i, sözlükte yazmayan milyonlarca insan da okuyor. onun için ''özellikle'' debe'ye giren siyasi içerikli entry'lerin üzerinde durulması lazım.
  • hakaret değil bir serzeniştir. güzel açıklama olmuş.
  • her hıyara tuzluğu alıp koşan bademgillerin cehaleti karşısında emaneti çekip adaleti öpmüştür.

    (bkz: bir cinnet her şeyi çözer)
  • tr'deki eğitim sisteminde üniversite bitirmeyi bir bok sanan yazarları ortaya çıkarmış

    he birader he.

    ssg'denen adam orada götünü yayıp yatabilirken, ben master'lı halimle her gün kurumsal bir firmada patron ağzı çekiyorum. afedersiniz de siktirin gidin.

    bu her şeye muhalefet anadolu çomarlarının nesli ne zaman tükenecek amk.
hesabın var mı? giriş yap